Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 derece astigmat gözlüksüz baş ağrıtmaz mı? astigmat olan tembelleşmiştir işte o göz de periferiden görmemiştir. "... Peripheral Sensitivity: Research shows that increasing peripheral astigmatism and blur significantly reduces peripheral visual field sensitivity, potentially impacting motion detection." 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 derece astigmat gözlüksüz baş ağrıtmaz mı? Yok ağrımıyor 14 senede 0.5 ten 1 e yükselmiş. Uzaktaki nesneyi bulanık görüyorum sadece. Çağlar Bayur yazdı: çerçevesiz gözlük candır Gözlüğüm çerçevesiz Mehmet Göktürk yazdı: ama bazen de illa olur. Bu şekilde oldu gormeyle alakalı değil 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mertol Grandlandı sattı. 80 küsür kw bataryası var ve ortalama 15 kw falan yakıyordu. Tam alınacak araba idi benim için ama zamansız denk geldi. Mini Countryman aldı.. Bana Ford Explorer elektrikli sormuştu. Countryman hayırlı olsun, değişik araçları sever o... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: zeki müren çatlasın bodrumdaki evi muhteşemdi arka koy balıkçı barınağı şimdi villalar doluştu H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bana Ford Explorer elektrikli sormuştu. Countryman hayırlı olsun, değişik araçları sever o... bodruma taşınsam sörf alırdım bi de dacia pikap 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bodruma taşınsam sörf alırdım bi de dacia pikap Jetski al. Yorum bağlantısı
Recommended Posts