İçeriğe Yönlendir

'25 Grandland GSe

Mertol Kip

Recommended Posts

• 3 ay sonra...
Mertol Kip

Arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım. Evet Grandland i sattım, 82 kw bataryası vardı ve 15 kw civarı ortalama tüketimle kullanıyordum. Ve evet kör nokta ve arka çarpışma koruması yok diye sattım. Başka da bir nedeni yok. Countryman aldım, ve Ali'nin tahmin ettiği üzere o arabaya sığamadım. Oysa teoride focus1 SW ile aynı boya sahip falan ama koltukları aşırı rahatsızdıi bence donanımı yetersizdi ve süspansiyonu çok sertti. 4 bin km deyken aldığım fiyata 3 saatte sattım. Zaten websitemi okuyanlar yorumlarımı görmüştür.

Aks kırma hikayesi kadar saçma sapan ve salakça bir iddiayı ciddiye almaya değecek bir araba değil. Countryman ile ilgili bir sürü olumsuz yorum yapabilirim ama bunlardan hiçbirisi ne mekaniği ile ne elektroniği ne de servis hizmeti ile ilgili olmaz. 

Yerine e-C5 Aircross max aldım. Şu an için gayet memnunum.Benim için araba sarf malzemesi, kafamı attırırsa bunu da satarım. Arabayla bağ kurduğum yaşlarımı atlatalı çok oldu.

Bu foruma yazmama sebebim de Tansu nun yazdığı ile alakası yok, Ali Darbaz'a yapılan bir muamele hoşuma gitmemişti kendimce tepkimi koydum ve girmedim. Geçen hafta Herford'ta arabaya kamera taktırırken bir arkadaşla karşılaştık (unuttum adını kusuruma bakmasın) o gün konuştuk bugün aklıma geldi girdim hepsi bu. Çok da şeetmeyin yani. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bazen ayık olmayan kafayla yazılıyor. Şutlayın gitsin tarzı bi cümle vardı. Hoş değildi. 

Hatta bayağı ayıptı yani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bazen ayık olmayan kafayla yazılıyor. Şutlayın gitsin tarzı bi cümle vardı. Hoş değildi. 

Hatta bayağı ayıptı yani

O zaman foruma girişlerde alkol testi yapalım bence..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ayık olmamak için alkole gerek yok. Beynin suyu bazen boşalıyor insanların

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mertol Kip yazdı:

Bu foruma yazmama sebebim de Tansu nun yazdığı ile alakası yok, Ali Darbaz'a yapılan bir muamele hoşuma gitmemişti kendimce tepkimi koydum ve girmedim. Geçen hafta Herford'ta arabaya kamera taktırırken bir arkadaşla karşılaştık (unuttum adını kusuruma bakmasın) o gün konuştuk bugün aklıma geldi girdim hepsi bu. Çok da şeetmeyin yani. 

Merhaba Mertol. Taktılar mı kameranı :) 

Nihat sigarasız ,Cemil püskevitsiz iş yapmaz haberin olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Önder Özcan yazdı:

Soy isimleri pek ilginçmiş :crazy:

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

bu arabanın bataryası daha küçük olanı yok değilmi satılanların hepsi 82KW

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Önder Özcan yazdı:

Ama işi Yalçın yapar:)Rauf Antepe gittiğinde dükkan acaip sessiz oluyor.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Gök yazdı:

bu arabanın bataryası daha küçük olanı yok değilmi satılanların hepsi 82KW

İlk gelenler 82 idi. Şimdikiler 73 kW. Aralarında 40-50 km menzil farkı var. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Arada focus 1 dan referans almak peki :P

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hatta bayağı ayıptı yani

Kim kimi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Önder Özcan
  • Yeni Oluştur...