Sinan Akgöl Dün saat 11:19 Paylaş Dün saat 11:19 Onur Demir yazdı: Aynen Kemal Murat İnce Yani galiba Aynen veteriner. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 11:36 Paylaş Dün saat 11:36 Sinan Akgöl yazdı: Aynen veteriner. Şimdi oldu. Sn. Bayur da, Sn. Baytar diye seslenirdi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Murat'ın 1.6 SW ye taktık, benim 2.0 strend e de taktık. mondeo 1.6 tivct ye supercharger takmıştım. Ne çok boş zamanım varmış. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mertol Kip yazdı: Murat'ın 1.6 SW ye taktık, benim 2.0 strend e de taktık. mondeo 1.6 tivct ye supercharger takmıştım. Ne çok boş zamanım varmış. Adamsın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Boş zaman ve bol paramız olsa biz de bi charger takardık artık turbo mu olur Super mi . @Mehmet Taner Kadak hevesleniyordu onun da hevesi kalmadı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce 110luk 1.6tdcilarda yazılım olmadan turbo gecikmesi önlebilir mi veya en aşağı seviyeye çekilebilir mi? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Mehmet Yeter yazdı: 110luk 1.6tdcilarda yazılım olmadan turbo gecikmesi önlebilir mi veya en aşağı seviyeye çekilebilir mi? Pedalbox olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Pedalbox olabilir Wv grubunda farklı bir sistem kullanılıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts