Sinan Akgöl Dün saat 11:19 Paylaş Dün saat 11:19 Onur Demir yazdı: Aynen Kemal Murat İnce Yani galiba Aynen veteriner. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 11:36 Paylaş Dün saat 11:36 Sinan Akgöl yazdı: Aynen veteriner. Şimdi oldu. Sn. Bayur da, Sn. Baytar diye seslenirdi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Murat'ın 1.6 SW ye taktık, benim 2.0 strend e de taktık. mondeo 1.6 tivct ye supercharger takmıştım. Ne çok boş zamanım varmış. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Murat'ın 1.6 SW ye taktık, benim 2.0 strend e de taktık. mondeo 1.6 tivct ye supercharger takmıştım. Ne çok boş zamanım varmış. Adamsın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Boş zaman ve bol paramız olsa biz de bi charger takardık artık turbo mu olur Super mi . @Mehmet Taner Kadak hevesleniyordu onun da hevesi kalmadı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 110luk 1.6tdcilarda yazılım olmadan turbo gecikmesi önlebilir mi veya en aşağı seviyeye çekilebilir mi? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: 110luk 1.6tdcilarda yazılım olmadan turbo gecikmesi önlebilir mi veya en aşağı seviyeye çekilebilir mi? Pedalbox olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Pedalbox olabilir Wv grubunda farklı bir sistem kullanılıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Wv grubunda farklı bir sistem kullanılıyor sanırım. O konuda bir bilgim yok ama vag grubu yazilima oynamasina çok açık. 1750 devirlerde başlar tdci doldurmaya tepkisiz mi oralarda daha cok devir istiyorsa hortumlar kurumlar temizlik vs gerekli gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Boş zaman ve bol paramız olsa biz de bi charger takardık artık turbo mu olur Super mi . @Mehmet Taner Kadak hevesleniyordu onun da hevesi kalmadı Yeni heyecanlar peşindeyim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts