İçeriğe Yönlendir

'25 Grandland GSe

Mertol Kip

Recommended Posts

Sinan Akgöl
Onur Demir yazdı:

Aynen Kemal Murat İnce

Yani galiba

Aynen veteriner. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Sinan Akgöl yazdı:

Aynen veteriner. 

Şimdi oldu. Sn. Bayur da, Sn. Baytar diye seslenirdi :biggrin:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Murat'ın 1.6 SW ye taktık, benim 2.0 strend e de taktık. mondeo 1.6 tivct ye supercharger takmıştım. Ne çok boş zamanım varmış. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mertol Kip yazdı:

Murat'ın 1.6 SW ye taktık, benim 2.0 strend e de taktık. mondeo 1.6 tivct ye supercharger takmıştım. Ne çok boş zamanım varmış. 

Adamsın

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Boş zaman ve bol paramız olsa biz de bi charger takardık artık turbo mu olur Super mi . @Mehmet Taner Kadak hevesleniyordu onun da hevesi kalmadı 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

110luk 1.6tdcilarda yazılım olmadan turbo gecikmesi önlebilir mi veya en aşağı seviyeye çekilebilir mi? 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mehmet Yeter yazdı:

110luk 1.6tdcilarda yazılım olmadan turbo gecikmesi önlebilir mi veya en aşağı seviyeye çekilebilir mi? 

Pedalbox olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Sinan Akgöl yazdı:

Pedalbox olabilir

Wv grubunda farklı bir sistem kullanılıyor sanırım. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mehmet Yeter yazdı:

Wv grubunda farklı bir sistem kullanılıyor sanırım. 

O konuda bir bilgim yok ama vag grubu yazilima oynamasina çok açık. 1750 devirlerde başlar tdci doldurmaya tepkisiz mi oralarda daha cok devir istiyorsa hortumlar kurumlar temizlik vs gerekli gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Boş zaman ve bol paramız olsa biz de bi charger takardık artık turbo mu olur Super mi . @Mehmet Taner Kadak hevesleniyordu onun da hevesi kalmadı 

Yeni heyecanlar peşindeyim..

IMG_5297.jpeg

IMG_5300.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Taner Kadak yazdı:

Yeni heyecanlar peşindeyim..

IMG_5297.jpeg

IMG_5300.jpeg

Bas kutusu mu o :)

Mehmet Yeter yazdı:

Tüm turbolarda bu sorun var.. 

Benzinli Qashqai'de bile var olduğunu, elektrikliden inip qashqaiye binince anlıyoruz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mehmet Ozyurek yazdı:

Tüm turbolarda bu sorun var.. 

Benzinli Qashqai'de bile var olduğunu, elektrikliden inip qashqaiye binince anlıyoruz :)

Cok guzel olmadi mi? 

1785486311045.png

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bas kutusu mu o :)

Stepne yok arabada. Bagajda 2 kademe. İlk kademeye kutu tasarladım. 35hz tune ettim sistemi. Güzel bir program var abi. Çıkan havanın hızına kadar hesaplıyor. Kabin yapıyım yeter derken komple dsp li izolasyonlu bir sistem yaptım 😀

IMG_5059.jpeg

IMG_5058.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Stepne yok arabada. Bagajda 2 kademe. İlk kademeye kutu tasarladım. 35hz tune ettim sistemi. Güzel bir program var abi. Çıkan havanın hızına kadar hesaplıyor. Kabin yapıyım yeter derken komple dsp li izolasyonlu bir sistem yaptım 😀

IMG_5059.jpeg

IMG_5058.jpeg

Aferim. tasarım senin işin zaten.. :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Yeter yazdı:

Daha önce bas gaza 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Sinan Akgöl yazdı:

Cok guzel olmadi mi? 

1785486311045.png

Plaka 50 AMY 50 olsa ya :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Köksal Yılmaz yazdı:

Plaka 50 AMY 50 olsa ya :crazy:

mantikli 😂

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

Daha önce bas gaza 

Yüksek viteslerde ne kadar gaza bassanda turbo açılana kadar boşluk oluyor. İlk kalkışta ise kısa süre gücü veriyor ama uzun süre devam etmiyor. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Yeter yazdı:

Yüksek viteslerde ne kadar gaza bassanda turbo açılana kadar boşluk oluyor. İlk kalkışta ise kısa süre gücü veriyor ama uzun süre devam etmiyor. 

Takıldım ya öylesine. Tork devrinin altında kalıyorsun belkide?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Yeter yazdı:

İlkay Başaran yazdı:

Takıldım ya öylesine. Tork devrinin altında kalıyorsun belkide?

Tüm bunların çaresi el ele notere gitmeniz :D 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Köksal Yılmaz yazdı:

Tüm bunların çaresi el ele notere gitmeniz :D 

Teletabi misiniz...

Mehmet Yeter yazdı:

Turbo elektrovanan ve veya turbo selenoidin randımanlı çalışmıyor.

Eğer çalışıyor ve bu hissi yaşıyorsan wastgate ile oynarsın .  Bu sorunun gidebilir daha buyuk sorunlarin olur :) overboost hataları  hortum patlatmalar  nihayi olarak turbo kırılması :)

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Mehmet Yeter yazdı:

Debriyaj tokatla :crazy:.

Mustafa Tüfekçi yazdı:

wastgate

Sakat iş :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Sinan Akgöl yazdı:

Cok guzel olmadi mi? 

1785486311045.png

Bu eski yenisini verelim. 1866016586_ChatGPTImageJul31202604_31_29PM.png.a2d82abc7fc7b9b11866d1df9e89a1f6.png

IMG_5059.jpeg

IMG_5058.jpeg

Bu işler hep böyle başlıyor sonra bi bakmışsın arabanın bedelinin %20 sini hoparlöre gömmüşsün. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ü.Emre Kartal
  • Yeni Oluştur...