Sinan Akgöl Çarşamba 11:19 Paylaş Çarşamba 11:19 Onur Demir yazdı: Aynen Kemal Murat İnce Yani galiba Aynen veteriner. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 11:36 Paylaş Çarşamba 11:36 Sinan Akgöl yazdı: Aynen veteriner. Şimdi oldu. Sn. Bayur da, Sn. Baytar diye seslenirdi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 10:33 Yazar Paylaş Dün saat 10:33 Murat'ın 1.6 SW ye taktık, benim 2.0 strend e de taktık. mondeo 1.6 tivct ye supercharger takmıştım. Ne çok boş zamanım varmış. 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:58 Paylaş Dün saat 10:58 Mertol Kip yazdı: Murat'ın 1.6 SW ye taktık, benim 2.0 strend e de taktık. mondeo 1.6 tivct ye supercharger takmıştım. Ne çok boş zamanım varmış. Adamsın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Boş zaman ve bol paramız olsa biz de bi charger takardık artık turbo mu olur Super mi . @Mehmet Taner Kadak hevesleniyordu onun da hevesi kalmadı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 saat önce Paylaş 20 saat önce 110luk 1.6tdcilarda yazılım olmadan turbo gecikmesi önlebilir mi veya en aşağı seviyeye çekilebilir mi? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Yeter yazdı: 110luk 1.6tdcilarda yazılım olmadan turbo gecikmesi önlebilir mi veya en aşağı seviyeye çekilebilir mi? Pedalbox olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Pedalbox olabilir Wv grubunda farklı bir sistem kullanılıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Wv grubunda farklı bir sistem kullanılıyor sanırım. O konuda bir bilgim yok ama vag grubu yazilima oynamasina çok açık. 1750 devirlerde başlar tdci doldurmaya tepkisiz mi oralarda daha cok devir istiyorsa hortumlar kurumlar temizlik vs gerekli gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Boş zaman ve bol paramız olsa biz de bi charger takardık artık turbo mu olur Super mi . @Mehmet Taner Kadak hevesleniyordu onun da hevesi kalmadı Yeni heyecanlar peşindeyim.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Taner Kadak yazdı: Yeni heyecanlar peşindeyim.. Bas kutusu mu o Mehmet Yeter yazdı: 110luk 1.6tdcilarda yazılım olmadan turbo gecikmesi önlebilir mi veya en aşağı seviyeye çekilebilir mi? Tüm turbolarda bu sorun var.. Benzinli Qashqai'de bile var olduğunu, elektrikliden inip qashqaiye binince anlıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tüm turbolarda bu sorun var.. Benzinli Qashqai'de bile var olduğunu, elektrikliden inip qashqaiye binince anlıyoruz Cok guzel olmadi mi? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bas kutusu mu o Stepne yok arabada. Bagajda 2 kademe. İlk kademeye kutu tasarladım. 35hz tune ettim sistemi. Güzel bir program var abi. Çıkan havanın hızına kadar hesaplıyor. Kabin yapıyım yeter derken komple dsp li izolasyonlu bir sistem yaptım 😀 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Taner Kadak yazdı: Stepne yok arabada. Bagajda 2 kademe. İlk kademeye kutu tasarladım. 35hz tune ettim sistemi. Güzel bir program var abi. Çıkan havanın hızına kadar hesaplıyor. Kabin yapıyım yeter derken komple dsp li izolasyonlu bir sistem yaptım 😀 Aferim. tasarım senin işin zaten.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: 110luk 1.6tdcilarda yazılım olmadan turbo gecikmesi önlebilir mi veya en aşağı seviyeye çekilebilir mi? Daha önce bas gaza 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Cok guzel olmadi mi? Plaka 50 AMY 50 olsa ya 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Plaka 50 AMY 50 olsa ya mantikli 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Daha önce bas gaza Yüksek viteslerde ne kadar gaza bassanda turbo açılana kadar boşluk oluyor. İlk kalkışta ise kısa süre gücü veriyor ama uzun süre devam etmiyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yüksek viteslerde ne kadar gaza bassanda turbo açılana kadar boşluk oluyor. İlk kalkışta ise kısa süre gücü veriyor ama uzun süre devam etmiyor. Takıldım ya öylesine. Tork devrinin altında kalıyorsun belkide? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yüksek viteslerde ne kadar gaza bassanda turbo açılana kadar boşluk oluyor. İlk kalkışta ise kısa süre gücü veriyor ama uzun süre devam etmiyor. İlkay Başaran yazdı: Takıldım ya öylesine. Tork devrinin altında kalıyorsun belkide? Tüm bunların çaresi el ele notere gitmeniz 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Tüm bunların çaresi el ele notere gitmeniz Teletabi misiniz... Mehmet Yeter yazdı: Yüksek viteslerde ne kadar gaza bassanda turbo açılana kadar boşluk oluyor. İlk kalkışta ise kısa süre gücü veriyor ama uzun süre devam etmiyor. Turbo elektrovanan ve veya turbo selenoidin randımanlı çalışmıyor. Eğer çalışıyor ve bu hissi yaşıyorsan wastgate ile oynarsın . Bu sorunun gidebilir daha buyuk sorunlarin olur overboost hataları hortum patlatmalar nihayi olarak turbo kırılması Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yüksek viteslerde ne kadar gaza bassanda turbo açılana kadar boşluk oluyor. İlk kalkışta ise kısa süre gücü veriyor ama uzun süre devam etmiyor. Debriyaj tokatla . Mustafa Tüfekçi yazdı: wastgate Sakat iş Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Cok guzel olmadi mi? Bu eski yenisini verelim. Mehmet Taner Kadak yazdı: Stepne yok arabada. Bagajda 2 kademe. İlk kademeye kutu tasarladım. 35hz tune ettim sistemi. Güzel bir program var abi. Çıkan havanın hızına kadar hesaplıyor. Kabin yapıyım yeter derken komple dsp li izolasyonlu bir sistem yaptım 😀 Bu işler hep böyle başlıyor sonra bi bakmışsın arabanın bedelinin %20 sini hoparlöre gömmüşsün. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Bu eski yenisini verelim. Ver Abi hemen Emekli Hava yarbay havasi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts