Önder Özcan Dün saat 19:49 Paylaş Dün saat 19:49 Yurdaer Elay yazdı: Citroen'e Fransızlar bile binmiyor diyen bir zat-ı muhterem vardı forumda.. sahi kimdi o? Benim aklıma bir isim geliyor ama 😁 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Citroen'e Fransızlar bile binmiyor diyen bir zat-ı muhterem vardı forumda.. sahi kimdi o? Ben demiş olabilirim. Fransa'da cidden çok az. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 47 dakika önce Yazar Paylaş 47 dakika önce Mertol Kip yazdı: - Kör nokta uyarısının (ve pek tabi geri giderken çarpraz trafik uyarısının) olmayışını halâ kabullenebilmiş değilim. Gerçi bir önceki nesil grandlandteki gibiyse olmasa da olur. Onda gecikme çok fazlaydı. Opel (tüm PSA aslında) bu park sensörlerinden gelen veri ile kör nokta olayından vazgeçmiştir umarım. Bu Citroen'de düzelmiş. Mertol Kip yazdı: - Ben siyah tavan döşemeli araba sevmiyorum. Kuga'nın da tavan döşemesi siyahtı ona da gıcıktım. Bu da Citroen de düzelmiş. Mertol Kip yazdı: - Bu eksik akıllıların kapılardaki ambiyans aydınlatmalarının rengini neden sabit yaptığını hala çözemedim. E bunu da düzeltmişler ama başka saçmalık var, RGB led takmışlar sadece 8 renk var. Evet başka bir konuda ben demişim. Mertol Kip yazdı: Citroen'i fransızlar bile almıyor yaw, geçin onu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts