İçeriğe Yönlendir

'25 Grandland GSe

Mertol Kip

Recommended Posts

Mertol Kip
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kaça doldu.  200 lirayı geçti mi? 

Yok be 46 kw aldi (20-80) 30.5 kw gunesten, 15.5 kw sebekeden. 30 lira falan işte. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mertol Kip yazdı:

Yok be 46 kw aldi (20-80) 30.5 kw gunesten, 15.5 kw sebekeden. 30 lira falan işte. 

Yeni panelleri bağladın mı sisteme 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yeni panelleri bağladın mı sisteme 

Evet. Gündüz 7 kw basiyor işte. Haftaya rugarida devreye alacagim. GES şu an bile elektrik uretiyor. İşığı nereden bulduğunu bilmiyorum, ayışığından falan herhalde. 

Screenshot_20250509_193130_Chrome(1).jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Servet Aydın yazdı:

Dandik sistem

Valla haklisin, ne o oyle gece vakti 67w. Delikanliysan uretsene 2 mw falan birseyler di mi :)

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Ulan dün yoldan geldim Passat la depoyu boğaza kadar doldur dedim 2900 liralık mazot aldı (1200Km) :heat: Mazotun yarısını Mertol abiye ödetsem yine benden ucuza gelecek adamın yakıtı :) 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Abdussamed Acar yazdı:

Ulan dün yoldan geldim Passat la depoyu boğaza kadar doldur dedim 2900 liralık mazot aldı (1200Km) :heat: Mazotun yarısını Mertol abiye ödetsem yine benden ucuza gelecek adamın yakıtı :) 

Beter ol

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Abdussamed Acar yazdı:

Arabaya sen biniyon mazotu neden ben ödüyom len, evden petrol çıkmıyorki. Ama akünü şarj edebilirim bak  :)

2900 ne yaw. Üzer adamı, kredi çekmedin inşaallah  :soytari:

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
Mertol Kip yazdı:

Arabaya sen biniyon mazotu neden ben ödüyom len, evden petrol çıkmıyorki. Ama akünü şarj edebilirim bak  :)

2900 ne yaw. Üzer adamı, kredi çekmedin inşaallah  :soytari:

Allah 'ın güneşiyle yol alsam bende böyle söylerim tabi ki.. Her ne kadar panel senin olsa da o güneş hepimizin unutma :D

Aha şu an bana bi aydınlanma geldi güneşi kullanan herkesi yakında mazot parasına ortak ederlerse şaşırma... :D

Servet Aydın yazdı:

Beter ol

Birazcık daha olayım da artık yeter ama dimi abi...

Her ne kadar bir Renault olmasa da über süper temiz satılık Passat  :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Abdussamed Acar yazdı:

Allah 'ın güneşiyle yol alsam bende böyle söylerim tabi ki.. Her ne kadar panel senin olsa da o güneş hepimizin unutma :D

Aha şu an bana bi aydınlanma geldi güneşi kullanan herkesi yakında mazot parasına ortak ederlerse şaşırma... :D

Yoo gunes nerden senin oluyormus? Miras mi? :)

hem gunes giderse ruzgara doneriz sikinti yok. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
Mertol Kip yazdı:

Yoo gunes nerden senin oluyormus? Miras mi? :)

hem gunes giderse ruzgara doneriz sikinti yok. :)

Haşa! benim değil, tüm canlıların... :) Kendinin sanan miras bırakamaz, biz emanetçiyiz... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...