Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Dün Peugeot ve Opel bayisine gittim. Meraktan inceledim fiyatlarına bakmadım. Nedense incelediklerim bana plastik ucuz işcilik verilmiş araçlar hissi verdi. Bir tanesine oturdum. Banka şübesinde ekranlara bakan gişe çalışanı gibi hissettim. Ekranlar ve kokpit tasarımı beni rahatsız etti. Bir şey eksik ama nedir o bilemedim. Direksiyonu tutunca tüylerim diken diken olmadı ve ensem terlemedi. Genelde aradığımı buldum dediğim bir araca binince heyecana kapılırım. Bunlarda hiç onu yaşamadım. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Dün Peugeot ve Opel bayisine gittim. Meraktan inceledim fiyatlarına bakmadım. Nedense incelediklerim bana plastik ucuz işcilik verilmiş araçlar hissi verdi. Bir tanesine oturdum. Banka şübesinde ekranlara bakan gişe çalışanı gibi hissettim. Ekranlar ve kokpit tasarımı beni rahatsız etti. Bir şey eksik ama nedir o bilemedim. Direksiyonu tutunca tüylerim diken diken olmadı ve ensem terlemedi. Genelde aradığımı buldum dediğim bir araca binince heyecana kapılırım. Bunlarda hiç onu yaşamadım. Egea kullanırken daha çok heyecanlanıp mutlu oluyorsun bu işte bir tezatlık yok mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bunlarda hiç onu yaşamadım. onları yaşamak için cebine 3 milyon koyarak gezmen lazım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Egea kullanırken daha çok heyecanlanıp mutlu oluyorsun bu işte bir tezatlık yok mı? Egea için hep derim ki Egea Cruzenin tırnağı bile olamaz. Sürüş zevki yok ve tek eğlencesi yakıt tüketimi kasmak. Tatillerde kullanmamın tek sebebi tamamen duygusal. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bir şey eksik ama nedir o bilemedim. Para olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: onları yaşamak için cebine 3 milyon koyarak gezmen lazım 3 milyona 3 tane a14let astra alınır abi. Birini köydeki evime. birini evlenecek olan kardeşime diğerinide c3 ün yanına ağabey olarak koyarım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts