Barış Aslantürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Herkese iyi forumlar, Aşağıda belirteceğim linkerle bakarsanız mutlu olurum. MTV gibi şeyler önemli değil sadece teknik açıdan hangisini almak daha mantıklı olur düşüncelerinizi bekliyorum. Uzun ömürlülük açısından ikisi de iyi midir? Arabayı 10 sene rahat bir şekilde sürmeyi planlıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-toyota-toyota-plaza-efe-den-2019-rav-4-2.5-hybrid-4x4-passion-hatasiz-1216733722/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-toyota-x-change-by-toyota-alj-ankara-corolla-cross-1.8-hybrid-otomatik-1231988149/detay Barış Aslantürk yazdı: Herkese iyi forumlar, Aşağıda belirteceğim linkerle bakarsanız mutlu olurum. MTV gibi şeyler önemli değil sadece teknik açıdan hangisini almak daha mantıklı olur düşüncelerinizi bekliyorum. Uzun ömürlülük açısından ikisi de iyi midir? Arabayı 10 sene rahat bir şekilde sürmeyi planlıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-toyota-toyota-plaza-efe-den-2019-rav-4-2.5-hybrid-4x4-passion-hatasiz-1216733722/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-toyota-x-change-by-toyota-alj-ankara-corolla-cross-1.8-hybrid-otomatik-1231988149/detay Eklemeyi unutmuşum, Corolla Cross Passion X-Pack. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart ayrı dünyaların araçları. ikisi de uzun ömürlü. ikisinin de motor şanzıman kısımları sorunsuz. ama rav4 elbette ilk tercih sebebidir. biri ucuz suv, diğeri rav4, gerçek kullanıcı aracı. fiyatlarına bakmadan yorumladım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 14 Mart Paylaş 14 Mart Corolla Cross muazzam araç şahsen çok sevdim. İstanbul-Çerkez köy iki kez git gel ve istanbul şehir içi 4,2-4,7 lt arası yaktı. O cüsseyle şahane yakıt, yalıtım iyi donanım gayet iyi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mart Paylaş 15 Mart Rav4 cip gibi cip. Corolla Cross kullanıcısı olarak imkanım olsa tabi ki Rav4 alırdım. Ancak elma ile armut karşılaştırılıyor burada. Tamam ikisi de hibrit ama, Çekiş sistemleri, sınıf farkı, fiyat farkı, mtv farkı derken biraz keyfiniz / bütçeniz konusudur bu olay. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 15 Mart Paylaş 15 Mart Sorunun güzelliğine bak. Keyiften dört köşe olduk @Tansu Kalafatoğlu Bu arada kullanım olarak benzer araçlar. RAV4 arka aksta bulunan elektrikli motor ile 4x4 olarak çalışır. şaft vs gibi aktarma yok. benzinli motor ve çift elektrikli motor ile birleşik 218 bg üretir. her iki araçta kullanımı keyifli seri araçlar. RAV4 izolasyonu daha kuvvetli olmakla birlikte , ikinci el piyasası biraz zayıftır. RAV4 kendine has müşteri kitlesi vardır ve genelde uzun süre biner. En az 3 sene binilecekse RAV4 tercih edilebilir. ama sözüm malıma geçer , hemen satmam gerekebilir der iseniz Corolla Cross tercih olunur. ayrıca RAV4 passion yerine passion x pack tercih edilebilir. RAV4 alınmadan servis bakım ve garanti durumları sorgulanmalı , batarya garantisi uzatılmadıysa , tekrar ücret karşılığı uzatılmalıdır. 3 Bin TL gibi bir rakama uzatılabilir. farklı sorular olur ise yazabilirsiniz. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mart Paylaş 15 Mart Murat Azalma yazdı: Sorunun güzelliğine bak. Keyiften dört köşe olduk @Tansu Kalafatoğlu Bu arada kullanım olarak benzer araçlar. RAV4 arka aksta bulunan elektrikli motor ile 4x4 olarak çalışır. şaft vs gibi aktarma yok. benzinli motor ve çift elektrikli motor ile birleşik 218 bg üretir. her iki araçta kullanımı keyifli seri araçlar. RAV4 izolasyonu daha kuvvetli olmakla birlikte , ikinci el piyasası biraz zayıftır. RAV4 kendine has müşteri kitlesi vardır ve genelde uzun süre biner. En az 3 sene binilecekse RAV4 tercih edilebilir. ama sözüm malıma geçer , hemen satmam gerekebilir der iseniz Corolla Cross tercih olunur. ayrıca RAV4 passion yerine passion x pack tercih edilebilir. RAV4 alınmadan servis bakım ve garanti durumları sorgulanmalı , batarya garantisi uzatılmadıysa , tekrar ücret karşılığı uzatılmalıdır. 3 Bin TL gibi bir rakama uzatılabilir. farklı sorular olur ise yazabilirsiniz. hocam servise gittim. Batarya garantisi uzatma konusunu konuştuk. Danışman “abi corolla’da bozulan batarya yok. Çok nadir 1-2 tane geldi. Onlar da filtre falan hiç değişmemiş. Bence gerek yok” dedi. Ben de yaptırmadım. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 15 Mart Paylaş 15 Mart Gerektiğinde nakde dönüştürülebilirlik konusunda Corolla. Ama keyifle binmek konusunda Rav4 derim. Temiz ve servis kayıtlı ise, satmayı düşünmüyorsam Rav4'den başka düşünmem. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mart Paylaş 15 Mart Hangisi daha çok içinize siniyorsa o. Ben olsam RAV4 alırdım. Tipini daha çok seviyorum. Corolla bana SUV gibi gelmiyor, daha çok yüksek SW o araba. RAV4 teki 2.5 motor laaay laaaay loooom çalışıyor. Dediğiniz gibi vergi olayı önemli değilse RAV 4. Dünya bunu seçiyorsa bir bildiği vardır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mart Paylaş 15 Mart Mertol Kip yazdı: laaay laaaay loooom Bunlar piston zaman süreleri mi klasik atkinson çevrimli. Dediğiniz gibi Rav4 amerikada f150’yi geçip en çok satılan model olmuş 2024’te Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Mart Paylaş 15 Mart bu kadar para verilecek ise ve doktor iseniz 4x4 rav4 mantıklı olur. Ama ben Tesla yeni kasa bekleyin derim. O da zaten 4x4 Bu arada çok yakın arkadaşım komşum 1 yaşında Q3 satıyor ful. 3 milyon. 30 bin km. isterseniz tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Mart Paylaş 15 Mart (düzenlendi) Rav4 ile corolla cross mukayese kabul etmez, rav4 yıllardan beri 4x4 olarak rüştünü ispat etmiştir, cross ise güncel modaya uysun diye çıkarılmış yükseltilmiş hb dir. 15 Mart tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mart Paylaş 15 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunlar piston zaman süreleri mi klasik atkinson çevrimli. Dediğiniz gibi Rav4 amerikada f150’yi geçip en çok satılan model olmuş 2024’te Zorlanmadan rahat rahat takılıyor demek istemiştim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 17 Mart Paylaş 17 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam servise gittim. Batarya garantisi uzatma konusunu konuştuk. Danışman “abi corolla’da bozulan batarya yok. Çok nadir 1-2 tane geldi. Onlar da filtre falan hiç değişmemiş. Bence gerek yok” dedi. Ben de yaptırmadım. Haklı ve doğru söylemiş. Zaten çok düşük ihtimal olmasından sebeple garanti uzatmalar uygun rakamlara yapılabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 19 Mart Paylaş 19 Mart Şirkette Rav4 kullanıyorum, baya keyifli bir araç güzel de gidiyor, premium markalardan pek eksiği yok. Rav4 varken diğer model tercih dışı bence Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Mart Paylaş 19 Mart Beklenti nedir? Biri 30 yıldır piyasada kendini ispatlamış ve arazide başarılı bir araç, diğeri sorunsuzluğuyla bilinen bir modelin günümüz otomotiv modasına uygun devşirilmiş hali. Öneri, Makyajlı Tesla. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mart Paylaş 22 Mart Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: İstanbul-Çerkez köy iki kez git gel ve istanbul şehir içi 4,2-4,7 lt arası yaktı. ali senmisin? 3 Yorum bağlantısı
Barış Aslantürk 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: ayrı dünyaların araçları. ikisi de uzun ömürlü. ikisinin de motor şanzıman kısımları sorunsuz. ama rav4 elbette ilk tercih sebebidir. biri ucuz suv, diğeri rav4, gerçek kullanıcı aracı. fiyatlarına bakmadan yorumladım. Mertol Kip yazdı: Hangisi daha çok içinize siniyorsa o. Ben olsam RAV4 alırdım. Tipini daha çok seviyorum. Corolla bana SUV gibi gelmiyor, daha çok yüksek SW o araba. RAV4 teki 2.5 motor laaay laaaay loooom çalışıyor. Dediğiniz gibi vergi olayı önemli değilse RAV 4. Dünya bunu seçiyorsa bir bildiği vardır. Deniz Kom yazdı: Gerektiğinde nakde dönüştürülebilirlik konusunda Corolla. Ama keyifle binmek konusunda Rav4 derim. Temiz ve servis kayıtlı ise, satmayı düşünmüyorsam Rav4'den başka düşünmem. Mehmet Göktürk yazdı: bu kadar para verilecek ise ve doktor iseniz 4x4 rav4 mantıklı olur. Ama ben Tesla yeni kasa bekleyin derim. O da zaten 4x4 Bu arada çok yakın arkadaşım komşum 1 yaşında Q3 satıyor ful. 3 milyon. 30 bin km. isterseniz tavsiye ederim. İyi bayramlar şimdiden herkese, sizce Q3 mü yoksa RAV4 mü dersiniz merak ettim hocam. İkiside 30 50bin km civarı olacak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart Paylaş 29 Mart beklentiyle alakalı. Türkiye’de Q3. Ama rav4 abd’de tüm modellerin önüne geçip 2024’ü lider satış rakamıyla kapattı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart Paylaş 29 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: beklentiyle alakalı. Türkiye’de Q3. Ama rav4 abd’de tüm modellerin önüne geçip 2024’ü lider satış rakamıyla kapattı. teknik ile pazarlama ayrı şeyler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart Paylaş 29 Mart Barış Aslantürk yazdı: İyi bayramlar şimdiden herkese, sizce Q3 mü yoksa RAV4 mü dersiniz merak ettim hocam. İkiside 30 50bin km civarı olacak. Valla Q3 e kefilim. Ama hangisi alınır dersen tipini begendiğini al. Çünkü ikisi farklı türde araçlar görünüş olarak. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 30 Mart Paylaş 30 Mart Q3'ün vergisi daha düşük. Parçası bi miktar daha pahalı olabilir. Öte yandan RAV4 ün bakım maliyetleri daha makul olma ihtimali yüksek. Ben olsam tüm bunlara rağmen Q3 ü alırdım, Ama benim parça bulmam Adana'daki bir doktora kıyasla daha hızlı ve kolay olabileceği için beni çok kasmazdı. Ve tabi bir de kafam atınca Q3 ü satması RAV4 e kıyasla çok daha kolay olur. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 30 Mart Paylaş 30 Mart Barış Aslantürk yazdı: İyi bayramlar şimdiden herkese, sizce Q3 mü yoksa RAV4 mü dersiniz merak ettim hocam. İkiside 30 50bin km civarı olacak. Kişisel zevk için RAV4, ama parça bulunabilirliği ve gerekirse satış için Q3 derim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts