Erdoğan Temur 18 Mart Paylaş 18 Mart Doktora tezi için Elektrikli Araç Tercihleri ve Beklentileri Hakkında Anket Çalışması yapıyoruz. Zaman ayırıp doldurabilirseniz çok memnun olurum. Dolduran doldurmayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. https://docs.google.com/forms/d/12d0eOrUpZbZHmMS4wj6nsn07SciFkLkxucv3CiEQMnI/edit?pli=1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart Paylaş 18 Mart Beklenti diyon da kullanmayan nasıl cevap verecek bre? İkinci soruda kaldım 4 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 19 Mart Paylaş 19 Mart Fatih Keskin yazdı: benim marka seçenekler de yok benim de (citroen) 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Mart Paylaş 19 Mart Hocam ankette bir kaç hata var sanki. İlk sayfada diğer deyince textbox açılmıyor. İkinci sayfada önem sırasında her sütun yerine her satırda seçim zorunlu diyor, yer değiştirmek lazım sanırım onları. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 19 Mart Paylaş 19 Mart Servet Aydın yazdı: Beklenti diyon da kullanmayan nasıl cevap verecek bre? İkinci soruda kaldım +1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Fatih Keskin yazdı: benim marka seçenekler de yok Oraya bir Diğer sekmesi ekleyeceğiz Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Mart Paylaş 19 Mart anketin başında diyor ki "Bu anket, elektrikli araç kullananların görüşlerini ve deneyimlerini toplamak" ben kullanmadım doldurmayayım mı) Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Mart Paylaş 19 Mart Benim araç da yok Erdoğan, VW.... Eklerseniz dolduralım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart Paylaş 19 Mart Servet Aydın yazdı: Beklenti diyon da kullanmayan nasıl cevap verecek bre? İkinci soruda kaldım ruhsatı sene e aracın mı var bre? beni de mondeo face gruubuna almamışlardı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart Paylaş 19 Mart Ben atmosferik benzinli 100 kmde 7 litre yaktığım için konu dışında kaldım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Mart Paylaş 19 Mart Erdoğan Temur yazdı: Doktora tezi için Elektrikli Araç Tercihleri ve Beklentileri Hakkında Anket Çalışması yapıyoruz. Zaman ayırıp doldurabilirseniz çok memnun olurum. Dolduran doldurmayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. https://docs.google.com/forms/d/12d0eOrUpZbZHmMS4wj6nsn07SciFkLkxucv3CiEQMnI/edit?pli=1 Sorular iyi hazırlanmamış. menziller doğru yazılmamış. şarj opsiyonları acele ile altyapı olmadan hazırlanmış. benden hatırlatması. kim yapıyor bilmiyorum. ama mesela aşağıdaki soru eksik ve elde edilen sonuçlar "bulgu" diye ortaya çıkacak yayınlanacak. bence sıkıntılı. Bu soru da hatalı: 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Sorular iyi hazırlanmamış. menziller doğru yazılmamış. şarj opsiyonları acele ile altyapı olmadan hazırlanmış. benden hatırlatması. kim yapıyor bilmiyorum. ama mesela aşağıdaki soru eksik ve elde edilen sonuçlar "bulgu" diye ortaya çıkacak yayınlanacak. bence sıkıntılı. Bu soru da hatalı: Mehmet hocam akademisyen gözü ile bütün soruları gözden geçirip, yorum yaparsan süper olur. Yorumlarınız bizim için değerli Hanımın üniversitesinde hoca arkadaşı yapıyor. Birçok düzeltmede yaptırıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: anketin başında diyor ki "Bu anket, elektrikli araç kullananların görüşlerini ve deneyimlerini toplamak" ben kullanmadım doldurmayayım mı) sana herşey serbest salla 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: İşlem tamam. Teşekkür ederim abi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Mart Paylaş 19 Mart Olmuyor ben ne ev de ne dışarıda şarj ediyorum şirkette bana özel var. 1 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Bayramda hangi akaryakıt istasyonu indirim yapıyor Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Doldurmayan arkadaşlardan ankete destek lütfen 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Mart Paylaş 28 Mart Yolda beeful boş denk getirebilecek miyiz bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts