Gürkan Vatansever 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: hangi ülkede bulundu bu aracın ustası model yılı olarak çok iyi Aracın ustası burada da var elbet ancak deneme yanılma yöntemi ile ilerlediğimiz için ve şuana kadar deneme yanılmalarımızın hiç biri tutmadığı gibi sadece yaptığımız masrafta kaldığı için yurt dışında usta çözdü diye belirttim. Usta akrabam almanyada bir firmada çalışıyor kendisi. 3 saat önce tarihinde Gürkan Vatansever tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gürkan Vatansever 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Gürkan Vatansever yazdı: Aracın ustası burada da var elbet ancak deneme yanılma yöntemi ile ilerlediğimiz için ve şuana kadar deneme yanılmalarımızın hiç biri tutmadığı gibi sadece yaptığımız masrafta kaldığı için yurt dışında usta çözdü diye belirttim. Usta akrabam almanyada bir firmada çalışıyor kendisi. Ayrıca daha detayına inmek isterseniz akrabamı arayıp sorduğumda sorunu bana telefonda da söyledi enjektörlerinle alakalı diye ancak ben daha önce temizlik yaptırmak için götürdüğüm enjektörcüye tekrar götürdüğümde laf işittim herkes usta çok iyi biliyor bu işi açtık baktık sorun yok işte enjektörlerinde diye. Sonra sorun enjektör kaynaklı çıkınca ülkemizdeki ustaların ne kadar kötü olduğunu anlayabilin diye de ÖZELLİKLE YURT DIŞINDA SORUN ÇÖZÜLDÜ diye belirtmek istedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gürkan Vatansever yazdı: daha önce temizlik yaptırmak için götürdüğüm enjektörcüye tekrar götürdüğümde l bakımda mı enejktörcüye gitmişti? Yorum bağlantısı
Recommended Posts