H.Cenk Bayrakçı 27 Nisan Paylaş 27 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Tabiki unutmam. Çıkan motorları atma lütfen değerlendiririm en kotu ihtimal masa yaparım. Masa mı? Sandık motoru ne sandık? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: Masa mı? Sandık motoru ne sandık? Motor sandıklarımız, adam sandıklarımız Çeyiz sandıklarımız var birde, emekli sandıklarımız falan 1 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Nisan Paylaş 30 Nisan İlkay Başaran yazdı: Motor sandıklarımız, adam sandıklarımız Çeyiz sandıklarımız var birde, emekli sandıklarımız falan Sandıkları boş bırakmayalım. Sandık motorları, motor sandıklarımızı... 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Nisan Paylaş 30 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sandıkları boş bırakmayalım. Sandık motorları, motor sandıklarımızı... Öndeyiz. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 30 Nisan Paylaş 30 Nisan İlkay Başaran yazdı: şu fotoğraf şuan acayip huzur verdi. neresi burası tam. kesin çok bildiğim bir yer ama kestiremedim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Nisan Yazar Paylaş 30 Nisan Onur Demir yazdı: şu fotoğraf şuan acayip huzur verdi. neresi burası tam. kesin çok bildiğim bir yer ama kestiremedim Ayvalık Armutcuk sahiili, devamı Cundaya gider. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan Paylaş 30 Nisan İlkay Başaran yazdı: Ayvalık Armutcuk sahiili, devamı Cundaya gider. 10 km gidiyorsun şaşal pet su 500 yani 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Nisan Yazar Paylaş 30 Nisan Çağlar Bayur yazdı: 10 km gidiyorsun şaşal pet su 500 yani Bi 10 daha gidince euro ile Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan Paylaş 30 Nisan İlkay Başaran yazdı: Bi 10 daha gidince euro ile hayal dünyamız bile fakir oraya gidemeyiz 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Ayvalık Armutcuk sahiili, devamı Cundaya gider. Aynen baya da bildiğim yer ama bir an çıkaramadım. Sarımsaklıdayız 95den beri. Ben artık sık gelmiyorum ama annem yaz kış orada yaşıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 06:01 Paylaş Çarşamba 06:01 (düzenlendi) İlkaaaaaay, ya bundan haberin varmı, varsa ve söylemediysen bittin sen Geliyorum aga, böyle bir yer dünyada sayılıdır, hemde Ayvalıkta, bunu nasıl kaçırdım ben arkadaş, hemen tanışmam lazım, gergin haa, gerginlere bak cennet valla Dağılın üeleen Antika Garaj/Ayvalık https://www.instagram.com/antika_garaj/ Çarşamba 06:09 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 06:06 Paylaş Çarşamba 06:06 Ali Cihangiroğlu yazdı: İ https://www.instagram.com/antika_garaj/ Bence fuarın nadide standlarındandı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 06:51 Paylaş Çarşamba 06:51 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: gere gere sonu olmasın para olsa nefis iş kolu. bugünleri henüz iyi olanlar için. Çarşamba 06:52 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 08:13 Paylaş Çarşamba 08:13 (düzenlendi) Hemen irtibat kurdum İstanbulda yaşıyorlarmış ama yazın Ayvalıktayız dediler, uğramak farz oldu, Cb X i görmeden olmaz arakadaş... gaza geliyorum yine, kahretsin .... Çarşamba 09:43 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts