H.Cenk Bayrakçı 27 Nisan Paylaş 27 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Tabiki unutmam. Çıkan motorları atma lütfen değerlendiririm en kotu ihtimal masa yaparım. Masa mı? Sandık motoru ne sandık? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: Masa mı? Sandık motoru ne sandık? Motor sandıklarımız, adam sandıklarımız Çeyiz sandıklarımız var birde, emekli sandıklarımız falan 1 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 11:54 Paylaş Çarşamba 11:54 İlkay Başaran yazdı: Motor sandıklarımız, adam sandıklarımız Çeyiz sandıklarımız var birde, emekli sandıklarımız falan Sandıkları boş bırakmayalım. Sandık motorları, motor sandıklarımızı... 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 13:02 Paylaş Çarşamba 13:02 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sandıkları boş bırakmayalım. Sandık motorları, motor sandıklarımızı... Öndeyiz. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Çarşamba 13:09 Paylaş Çarşamba 13:09 İlkay Başaran yazdı: şu fotoğraf şuan acayip huzur verdi. neresi burası tam. kesin çok bildiğim bir yer ama kestiremedim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 13:38 Yazar Paylaş Çarşamba 13:38 Onur Demir yazdı: şu fotoğraf şuan acayip huzur verdi. neresi burası tam. kesin çok bildiğim bir yer ama kestiremedim Ayvalık Armutcuk sahiili, devamı Cundaya gider. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:41 Paylaş Çarşamba 13:41 İlkay Başaran yazdı: Ayvalık Armutcuk sahiili, devamı Cundaya gider. 10 km gidiyorsun şaşal pet su 500 yani 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 13:52 Yazar Paylaş Çarşamba 13:52 Çağlar Bayur yazdı: 10 km gidiyorsun şaşal pet su 500 yani Bi 10 daha gidince euro ile Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:57 Paylaş Çarşamba 13:57 İlkay Başaran yazdı: Bi 10 daha gidince euro ile hayal dünyamız bile fakir oraya gidemeyiz 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Perşembe 09:26 Paylaş Perşembe 09:26 İlkay Başaran yazdı: Ayvalık Armutcuk sahiili, devamı Cundaya gider. Aynen baya da bildiğim yer ama bir an çıkaramadım. Sarımsaklıdayız 95den beri. Ben artık sık gelmiyorum ama annem yaz kış orada yaşıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts