Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Ne elektriği ya ketıl mı alıyoruz aman haa, tehlikeli sulara girme Metin Uzunoğlu yazdı: Çok yakmamışmı motorum olmadığı için soruyorum. çok yakmış, az hızlı gitmiş hatta, 3.5 lt 100 km de çok o motora 90 la sakin gitse 100km/3.1 lt rahat yapar... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: aman haa, tehlikeli sulara girme çok yakmış, az hızlı gitmiş hatta, 3.5 lt 100 km de çok o motora 90 la sakin gitse 100km/3.1 lt rahat yapar... Kamyon arkasında 2 yakar 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs İlkay Başaran yazdı: 263 km de tüketim 9.3 litre. Kardeşim 263 km de 9,3 yazacağına lt/100 km yi yazsana. Hepimiz tek tek onu mu hesaplayalım, acaba 100 km de kaça geliyor diye? Çok yakmış işte var mı itirazın! 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Kamyon arkasında 2 yakar inanırım valla pilli alsan yanında pahalı kaçacak 12 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Önder Özcan yazdı: Kardeşim 263 km de 9,3 yazacağına lt/100 km yi yazsana. Hepimiz tek tek onu mu hesaplayalım, acaba 100 km de kaça geliyor diye? Çok yakmış işte var mı itirazın! 50 km de 1.75 yakmış. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs İlkay Başaran yazdı: 50 km de 1.75 yakmış. 10 km lik gitsem? 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Dedenin canını çıkarttım bugün. Bir depoyu hüp diye çekti. Alıştık artık birbirimize. Birde 6000 devirde benden bu kadar demese... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce En azından bugün gergin değilmiş. Bu arada güzel mekanlar. Araba ile gezerken değeri zor anlaşılır. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: En azından bugün gergin değilmiş. Bu arada güzel mekanlar. Araba ile gezerken değeri zor anlaşılır. Bak bakalım gergin miymiş? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Anlamadım çok kısa olmuş video. Bir de gösterge ile paylassaydin daha bir anlamlı olurdu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts