Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Ne elektriği ya ketıl mı alıyoruz aman haa, tehlikeli sulara girme Metin Uzunoğlu yazdı: Çok yakmamışmı motorum olmadığı için soruyorum. çok yakmış, az hızlı gitmiş hatta, 3.5 lt 100 km de çok o motora 90 la sakin gitse 100km/3.1 lt rahat yapar... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: aman haa, tehlikeli sulara girme çok yakmış, az hızlı gitmiş hatta, 3.5 lt 100 km de çok o motora 90 la sakin gitse 100km/3.1 lt rahat yapar... Kamyon arkasında 2 yakar 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs İlkay Başaran yazdı: 263 km de tüketim 9.3 litre. Kardeşim 263 km de 9,3 yazacağına lt/100 km yi yazsana. Hepimiz tek tek onu mu hesaplayalım, acaba 100 km de kaça geliyor diye? Çok yakmış işte var mı itirazın! 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Kamyon arkasında 2 yakar inanırım valla pilli alsan yanında pahalı kaçacak 12 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Önder Özcan yazdı: Kardeşim 263 km de 9,3 yazacağına lt/100 km yi yazsana. Hepimiz tek tek onu mu hesaplayalım, acaba 100 km de kaça geliyor diye? Çok yakmış işte var mı itirazın! 50 km de 1.75 yakmış. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs İlkay Başaran yazdı: 50 km de 1.75 yakmış. 10 km lik gitsem? 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Dedenin canını çıkarttım bugün. Bir depoyu hüp diye çekti. Alıştık artık birbirimize. Birde 6000 devirde benden bu kadar demese... 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce En azından bugün gergin değilmiş. Bu arada güzel mekanlar. Araba ile gezerken değeri zor anlaşılır. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Yeter yazdı: En azından bugün gergin değilmiş. Bu arada güzel mekanlar. Araba ile gezerken değeri zor anlaşılır. Bak bakalım gergin miymiş? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Anlamadım çok kısa olmuş video. Bir de gösterge ile paylassaydin daha bir anlamlı olurdu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Görüldüğü üzere alet agresif tcs off mu en üst S moddamı Mehmet Yeter yazdı: Anlamadım çok kısa olmuş video. Bir de gösterge ile paylassaydin daha bir anlamlı olurdu 198 bitti 200 basmıştım yatarak hatta radara girdik çevirmede polis " ulen bir güruh halinde geçtiniz, siz ikinizi yakaladık gelin bakalım..." diye ceza kitlemişti, en sonda nc ile ben ve bir kişi daha kalmıştı, bastık öndekilere yetişemedik 200 de bitti alet, ama az yakıyor haaa 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: tcs off mu en üst S moddamı 198 bitti 200 basmıştım yatarak hatta radara girdik çevirmede polis " ulen bir güruh halinde geçtiniz, siz ikinizi yakaladık gelin bakalım..." diye ceza kitlemişti, en sonda nc ile ben ve bir kişi daha kalmıştı, bastık öndekilere yetişemedik 200 de bitti alet, ama az yakıyor haaa Tcs yok abi. Manuel mod 2.vites. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Tcs yok abi. Manuel mod 2.vites. tcs, evet ya, sanırım şuankinden önceki kasada geldiydi, yanlış hatırlamıyorsam... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: tcs, evet ya, sanırım şuankinden önceki kasada geldiydi, yanlış hatırlamıyorsam... Haftaya daha iyi bir video çekeyim ufaklık pek becerememiş. Şöyle 40 50 ile giderken 50 60 metre patinaj 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts