Emin Önal Cuma 14:17 Paylaş Cuma 14:17 İlkay Başaran yazdı: Konfor sele pedi çok rahat oldu. 3 saatlik kullanımda ağrı yok denecek kadar az. bugün denemek için şehiriçi bi 50 km dolandım, hoşuma gitti. fark yaratıyor yani. görüntü gözüme hoş gelmiyor ama, kıymetlinin konforu daha önemli 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 16:36 Paylaş Cuma 16:36 İlkay Başaran yazdı: Dedenin ön teker rulmanlarını, far ampulünü, aynalarını değiştirdik. Nc bile dayanmadı arkadaş neyse rulma sarf malzeme, önemsiz... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cuma 21:08 Paylaş Cuma 21:08 (düzenlendi) 6204 mü? Farlar LED değil mi? İlkay Başaran yazdı: Dedenin ön teker rulmanlarını, far ampulünü, aynalarını değiştirdik. Cuma 21:10 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:29 Yazar Paylaş Dün saat 04:29 6205 ti sanırım. Ön far halojen. Arka led. 2018 de ön lede geçmiş. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 06:48 Paylaş Dün saat 06:48 İlkay Başaran yazdı: 6205 ti sanırım. Ön far halojen. Arka led. 2018 de ön lede geçmiş. Niye 2018 almadın 😒 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 07:41 Yazar Paylaş Dün saat 07:41 Önder Özcan yazdı: Niye 2018 almadın 😒 Abi baştan söylesene ya 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mahyenede kalır şindik bu Bi telefona bakar 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Abi baştan söylesene ya Sen kaçırdın sen anlat 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Fatihin köyündeyim. Arayışa devam.. Muhtarlıkta idim geleydim çay içerdik 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Dede agresif. 3 farklı yerde çevirmeye girdim öndeki sislere birşey demediler ve açıktı. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yaşına hürmeten dokunmamışlar. Bastonum gidondaydı gördü demekki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts