Emin Önal 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Konfor sele pedi çok rahat oldu. 3 saatlik kullanımda ağrı yok denecek kadar az. bugün denemek için şehiriçi bi 50 km dolandım, hoşuma gitti. fark yaratıyor yani. görüntü gözüme hoş gelmiyor ama, kıymetlinin konforu daha önemli 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Dedenin ön teker rulmanlarını, far ampulünü, aynalarını değiştirdik. Nc bile dayanmadı arkadaş neyse rulma sarf malzeme, önemsiz... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs (düzenlendi) 6204 mü? Farlar LED değil mi? İlkay Başaran yazdı: Dedenin ön teker rulmanlarını, far ampulünü, aynalarını değiştirdik. 30 Mayıs tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs 6205 ti sanırım. Ön far halojen. Arka led. 2018 de ön lede geçmiş. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs İlkay Başaran yazdı: 6205 ti sanırım. Ön far halojen. Arka led. 2018 de ön lede geçmiş. Niye 2018 almadın 😒 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Önder Özcan yazdı: Niye 2018 almadın 😒 Abi baştan söylesene ya 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: mahyenede kalır şindik bu Bi telefona bakar 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: Abi baştan söylesene ya Sen kaçırdın sen anlat 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: Fatihin köyündeyim. Arayışa devam.. Muhtarlıkta idim geleydim çay içerdik 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Dede agresif. 3 farklı yerde çevirmeye girdim öndeki sislere birşey demediler ve açıktı. 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Yaşına hürmeten dokunmamışlar. Bastonum gidondaydı gördü demekki 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Çağlar Bayur yazdı: jant neden mavi çemberli? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Selçuk Keleş yazdı: o kadar da geziyor artık gevşesin biraz anca zinciri gevşer onun 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Dede gergin. İlkay Başaran yazdı: Oooo zincir yağlanmış. Dominar üvey evlatmıydı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Emin Önal yazdı: Oooo zincir yağlanmış. Dominar üvey evlatmıydı Yok ondan kalan yağ :)) motor yağı yine 15w50 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Zincir bakımı, eline sağlık mis gibi olmuş. Zinciri temizlememiş, yağlamışsın. Doğrusu bu di mi? Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Önder Özcan yazdı: Zincir bakımı, eline sağlık mis gibi olmuş. Zinciri temizlememiş, yağlamışsın. Doğrusu bu di mi? 2-3 yağlamada bir temizlik yapılması ustaların önerisi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Önder Özcan yazdı: Zincir bakımı, eline sağlık mis gibi olmuş. Zinciri temizlememiş, yağlamışsın. Doğrusu bu di mi? Hiç temizlemem abi. Durumuna göre bakar elime yağ bulaşmayacak vaziyete gelmeye yakın basarım motor yağını, fazlasını bezle siler heryerine yediririm mis olur. O yapışkan sprey yağlar zincir ölsün diye tasarlanmış resmen. Tozu alır yapış yapış toz muhteviyatlı macuna döner. Ye babam ye zinciri sonra. Ne zamandır temizlemeden zincir kullanıyorum dersen 25 senedir. Öncesi de olurdu da scooterdi onlar. Doğrusu bu değilse bile hiçbirşey olmuyor ve sürekli gaz yağı ve o pahalı spreylerle takılan tüm arkadaşlarımdan minimum 2x yol yaptı her zincirim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts