Emin Önal Dün saat 06:52 Paylaş Dün saat 06:52 Diş fırçası yardımı ile oring aralarını temizliyorum ben. Ama yağda bende spreyden motor yağına döneceğim sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Hiç temizlemem abi. Durumuna göre bakar elime yağ bulaşmayacak vaziyete gelmeye yakın basarım motor yağını, fazlasını bezle siler heryerine yediririm mis olur. O yapışkan sprey yağlar zincir ölsün diye tasarlanmış resmen. Tozu alır yapış yapış toz muhteviyatlı macuna döner. Ye babam ye zinciri sonra. Ne zamandır temizlemeden zincir kullanıyorum dersen 25 senedir. Öncesi de olurdu da scooterdi onlar. Doğrusu bu değilse bile hiçbirşey olmuyor ve sürekli gaz yağı ve o pahalı spreylerle takılan tüm arkadaşlarımdan minimum 2x yol yaptı her zincirim. al bendende o kadar, gerçi benim büyübabanın zincir tam kapalı, daha dün avans ayarına bakiim derken (hatasız çıktı tüh, ayarda yaptırmadı) açıp baktım, pırıl ve yağlıydı ama yinede bir tur HHS2000 sıktım, toz almayınca bu yağ süper sonuç veriyor, bu arada bujiyide değiştim, saat gibi oldu, tın tın tın tek atar mod, şimdi 1 ohm ngk buji başlığı bulmam lazımki tam olsun sendekiler iridyummu bilmiyorum ama uyumluysa tercih et derim... 18 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Dede gece aleminde. bizide götürsün 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts