Ali Cihangiroğlu 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Adnan Çakır yazdı: Servet Elektronik bu işler için var patlamasın 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Sat dedeyi, yapıştır t7 yi, dün içinden geçtim iki africa twin’in, onlar totosunu kaldırana ben 3.vitese geçiyorum. 😁 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:00 Yazar Paylaş Dün saat 06:00 Servet Aydın yazdı: Taştan olmasın? .hangi taş? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 06:56 Paylaş Dün saat 06:56 İlkay Başaran yazdı: .hangi taş? Çakmak taşı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 17:20 Yazar Paylaş Dün saat 17:20 Dede ile taş düşürme şenlikleri. 5 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 18:05 Yazar Paylaş Dün saat 18:05 Murat Ersel Çevik yazdı: Düşüyor mu bari. Düştüğü kadar abi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 23 saat önce Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: Dede ile taş düşürme şenlikleri. Burası neresi? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 saat önce Paylaş 23 saat önce O motora biniyoruz artık. Taş düştü mü yoksa temel fıkrasındaki gibi artık umursamıyor musun? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Burası neresi? Ayvalık altınova köyleri H.Cenk Bayrakçı yazdı: O motora biniyoruz artık. Taş düştü mü yoksa temel fıkrasındaki gibi artık umursamıyor musun? Valla zaman geçiyor hocam taşla beraber geziyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ayvalık altınova köyleri Valla zaman geçiyor hocam taşla beraber geziyoruz Çarşamba izmirdeyim, KTM yi teslim almaya geleceğim. Kafam atarsa 1 gece de o tarafa süreyim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts