Ali Cihangiroğlu 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Adnan Çakır yazdı: Servet Elektronik bu işler için var patlamasın 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Sat dedeyi, yapıştır t7 yi, dün içinden geçtim iki africa twin’in, onlar totosunu kaldırana ben 3.vitese geçiyorum. 😁 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Servet Aydın yazdı: Taştan olmasın? .hangi taş? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz İlkay Başaran yazdı: .hangi taş? Çakmak taşı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Murat Ersel Çevik yazdı: Düşüyor mu bari. Düştüğü kadar abi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Dede ile taş düşürme şenlikleri. Burası neresi? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz O motora biniyoruz artık. Taş düştü mü yoksa temel fıkrasındaki gibi artık umursamıyor musun? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Ahmet Kiriş yazdı: Burası neresi? Ayvalık altınova köyleri H.Cenk Bayrakçı yazdı: O motora biniyoruz artık. Taş düştü mü yoksa temel fıkrasındaki gibi artık umursamıyor musun? Valla zaman geçiyor hocam taşla beraber geziyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Ayvalık altınova köyleri Valla zaman geçiyor hocam taşla beraber geziyoruz Çarşamba izmirdeyim, KTM yi teslim almaya geleceğim. Kafam atarsa 1 gece de o tarafa süreyim. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 10:40 Yazar Paylaş Pazar 10:40 Ahmet Kiriş yazdı: Çarşamba izmirdeyim, KTM yi teslim almaya geleceğim. Kafam atarsa 1 gece de o tarafa süreyim. Haberleşelim abi. Bu arada tanıştırayım, kirli herry 2 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Salı 19:32 Paylaş Salı 19:32 İlkay Başaran yazdı: Haberleşelim abi. Bu arada tanıştırayım, kirli herry Sabah uçuş var, ertesi gün sağlık kontrolü, sonrası free, haberleşiriz abicim. Belki selvi boylu abimi ziyarete gideriz. Doğum günün kutlu olsun. 😎 @Servet Aydın 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Haberleşelim abi. Bu arada tanıştırayım, kirli herry Benim motor da şimdiden böyle oldu ve elimde sadece eski sahibinden kalma spreyler var(2 kutu verdi) Ve ben hiç zincir bakımı yapmadım daha önce. Spreyleri bitirene kadar kullanayım sonra ben de senin gibi yapayım diyorum. Spreyi direkt sıkıp geçiyor muyum? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: Benim motor da şimdiden böyle oldu ve elimde sadece eski sahibinden kalma spreyler var(2 kutu verdi) Ve ben hiç zincir bakımı yapmadım daha önce. Spreyleri bitirene kadar kullanayım sonra ben de senin gibi yapayım diyorum. Spreyi direkt sıkıp geçiyor muyum? Böyle toz çoksa en azından bi peçete ile kabasını alır ya da yıkardım su ile. O macun gibi spreyler bu tozla birleşip mis gibi zımpara yapıyorlar zincire. Bence o aletler zincir ömrü kısalsın diye tasarlanmış. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce O zinciri teker havadayken mi çevirebiliyoruz? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 dakika önce Yazar Paylaş 21 dakika önce Emre Şimşek yazdı: O zinciri teker havadayken mi çevirebiliyoruz? Orta ayak ya da padok yoksa yan ayaktayken tekerin sağ tarafına odun vs koyup devrilmeyeceği şekilde kesebilirsin yerden rahat olur ama benim arazi motorum olsa yetırırdım olduğu yere. Yorum bağlantısı
Recommended Posts