Ali Cihangiroğlu Cuma 10:52 Paylaş Cuma 10:52 ohoo mındar yağla unut, ne toz toprak nede kir, hatta oto yağlama bile yapar 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cuma 11:29 Paylaş Cuma 11:29 İlkay Başaran yazdı: Abi zaten motor stop konumda ve boştayken yağlanır zincir. Parmak kopartanlar motor viteste çalışırken işlem yapanlar. Dediğin gibi çok büyük tehlike.. İşte kolay diye, teker kendisi dönüyor diye daha az uğraşmalı olduğundan çok kişinin başvurduğu yöntem. Zinciri de alt kısmından iç yüzeyinden temizlemek EN kolayı.O iç yüzey arka dişliye gidiyor oysa... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 11:33 Yazar Paylaş Cuma 11:33 Ali abi yine şovunu yapmış. Mz yapıştırmış konuya. Dün dün dün dün diye çalışır bu rolantide arada da bugün çeker. dün dün dün dün bugün bugün dün dün 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cuma 13:08 Paylaş Cuma 13:08 Ali'nin, bu forumda birinin sahip olduğu bir malı beğendiğini gördünüz mü? S500 alsan maybach tan başlar der. 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 13:39 Paylaş Cuma 13:39 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Ali'nin, bu forumda birinin sahip olduğu bir malı beğendiğini gördünüz mü? S500 alsan maybach tan başlar der. yoo beğendiğim çok şey var, mesela Komutan Muratın yer uçağı Saab, canavar gibi alet, Nc750 de güzel alet, bazı ufak tefek şeyleri var ama olsun, hepsinde var, benim kilyoda dahil buna, aslında herkesinki güzel, ben sadece hoşuma gitmeyen yönlerini yazıyorum İlkay Başaran yazdı: Ali abi yine şovunu yapmış. Mz yapıştırmış konuya. Dün dün dün dün diye çalışır bu rolantide arada da bugün çeker. dün dün dün dün bugün bugün dün dün ilk aklıma gelendide ondan, zonda nın ayıbı, koysana bir kılıf şu zincire ... bu biraz daha çtan çtan çtaann çtan çtan şeklinde esas dediğin ses bendekinde dün dün dün bugüüüün bundan araklama, Büyük babaya saygı.... Cuma 13:58 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts