İçeriğe Yönlendir

Dedeye Sahip Çıkalım (Honda NC 750 X DCT)

İlkay Başaran

Recommended Posts

İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

el arabasında 0

Hemde arkadan itiş

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Hemde arkadan itiş

şimdi bişey yazcam ama, emmi ikimi zde kovalar

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
İlkay Başaran yazdı:

Şuraya agresif bir zincirli bırakalım.

Agresiflik taştan oluyor. Düşmedi gitti. 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Agresiflik taştan oluyor. Düşmedi gitti. 

Bence arkadaş oldular artık bırakmak istemiyor. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İlkay Başaran
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Gergin değil. Taştır o taş. :biggrin:

Alaman ben, german

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Yeter yazdı:

Daha 58 de geriliyorsa 70inde ruhunu teslim eder. 

Knot o 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
İlkay Başaran yazdı:

Dede gergin.

Yaz demeyelim, sıcak demeyelim, duyar kasıyor demeyelim, eldivenlerimizi takalım İlkay Bey :tongue2:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Emin Önal yazdı:

Yaz demeyelim, sıcak demeyelim, duyar kasıyor demeyelim, eldivenlerimizi takalım İlkay Bey :tongue2:

Yazlık eldiveni evde unutmuşum ufaklık bisikletteyken takıyor. Yanımda kışlık vardı ama mümkün değil 10 dk dayanabildim valla :D

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Geçen nc 750 wp grubunda biri dct şanzıman resetleme prosedürünü attı. Okudum, bende yapayım dedim. Sonra unuttum ve cumartesi akşamüzeri alakasız bir dağbaşı yerde aklıma geldi. Bir tarafım dur şimdi bızıklama evde bakarsın diyor diğer tarafım da yap lan yolda da denersin işte dönerken diyor. Yap lan diyen arkadaşı dinledim.
Şanzımanda 5 mod var.
D
S1, S2 , S3

Manuel
Başlattım işlemi hatta buraya da yazayım gelenler belki dener. Kontak kapalı tamgaz veriyor tutuyorsun öyle d düğmesine basılı tutuyorsun ve kontağı açıyorsun. Kontrol bitince d yi bırakıyorsun, sonra 2 d 1 n ye basıyorsun devamında 1 d 1 n. Gazı bırakıyorsun ekranda D vs S modu aynı anda yanıyor. Çalıştırıyorsun ve 2 saniye kadar sonra tamam işlem. 
Yaptım bunları, çalıştırdım. Normalde D vs S nin sönmesi gerek bende sönmedi ikisi de yanıyor. Vites seçici ekranda da ---- işareti çıktı. Motor çalışıyor ama n de. Vitese geçmeye izin vermiyor. Hadi buyur buradan yak dedim. Stop ettim tekrar çalıştırdım d vs s aynı anda yanıyor yine. Telefon çekmiyor. Hadi al kaldır şimdi cenazeyi diyorum kendime biryandan. D ye bastım geçti ben bi sevindirik oldum yürüyor da hemen 1 2 km gittim tel çeken yere. Modlar iptal manuel mod yok s ler gitti. Yürüyecek kadar çalışıyor şanzıman :D
Sonra ne olursa olsun dedim işlemi yeniden yaptım bu sefer oldu. İlkinde yan ayaklıkta diye olmamış olabilir diyorum ikincide dik konumda yaptım (yan ayakta baskı balata kısmında yağ çok az kalıyor sola yattığı için motor.) Gruptan bir arkadaş fan çalışırken başlattıysan işlemi tamamlamaz dedi bende ilkinde fan çalışıyordu alakasını anlamadım ama sanırım elektrik düşük kalınca yapmıyor. Neyse atlattık. D modundaki çok çok erken vites büyütme olayı biraz düzeldi. 1800 de büyütüp 1600 de yürütüyordu motoru kullanmıyorum hiç o modu gerçi ama şimdi daha iyi.  

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Duramadın di mi, eve kadar bekleyemedin. En azından patlama olmamış. Bi arkaaş var, patlatmadan duramıyor.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...