Mehmet Ozyurek Pazartesi 10:14 Paylaş Pazartesi 10:14 Ali Darbaz yazdı: @Mehmet Ozyurek bundan sendede vardı. Bunu 6500 tlden satıyorlar. sanırım su geçirmez bir kutusu var. https://www.hepsiburada.com/trip-mate-ride-play-basic-motosiklet-carplay-ve-navigasyon-cihazi-pm-HBC00007VB20L A101 ürünün aşağı yukarı aynısı sadece su geçirmezliği yoktur . onuda eli yatkın biri case yapar takar. Var.. isteyen olursa satarım İlkay Başaran yazdı: Navigasyon zaten çalışmıyordur. Necen çalışmasın len.. telefonu yansıtıyorsun.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 10:25 Yazar Paylaş Pazartesi 10:25 Mehmet Ozyurek yazdı: Necen çalışmasın len.. telefonu yansıtıyorsun.. Gittiğim yerde demek istedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 10:30 Paylaş Pazartesi 10:30 İlkay Başaran yazdı: Gittiğim yerde demek istedim. Google Map çevrimdışı harita yüklüyorsun. GPS her yerde çeker. Ben 800 km hız uçan uçağın içinde bile GPS actim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 10:39 Yazar Paylaş Pazartesi 10:39 Ali Darbaz yazdı: Google Map çevrimdışı harita yüklüyorsun. GPS her yerde çeker. Ben 800 km hız uçan uçağın içinde bile GPS actim. O değil, ben orman yolunda gezerken keçi yolu vs görünce gözüm keserse girip gidiyorum gittiği yere kadar ya da düşene kadar 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 10:48 Yazar Paylaş Pazartesi 10:48 Yani burada navigasyonla işim yok, çünkü yol yok. 3 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 12:06 Paylaş Pazartesi 12:06 İlkay Başaran yazdı: Tamam kapışalım diyeceğim bi hayabusa çıkacak şimdi kesin ya da benzeri. Yok abi kapışmayalım. O alet açmaz seni kesin birtane de aşık olmalık vardır. Yok Turgay rahmetli olduktan sorna bıraktım bu işleri . Bu da aşağıda garajda yatıyor, bakkala falan gidiyordum ama aküsü bitmiş, uğraşamam akü almakla falan şimdi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Dedenin devir saati çevirdiği devire göre beyaz, yeşil, mavi, pembe ve kırmızı oluyordu devir arttıkça ve ben pek sevmiyordum bunu ama ayarı varmış. Şimdi komple kırmızıya çevirdim rengi artık sabit. Dolayısıyla gerildi alet. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Dedenin devir saati çevirdiği devire göre beyaz, yeşil, mavi, pembe ve kırmızı oluyordu devir arttıkça ve ben pek sevmiyordum bunu ama ayarı varmış. Şimdi komple kırmızıya çevirdim rengi artık sabit. Dolayısıyla gerildi alet. Km sayacının sol yanına da hello bye bye gibi mesaj yazılabiliyor 14-15 karakter di galiba Dede gergin yazabilirsin 😆 1 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts