Mehmet Ozyurek 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Ali Darbaz yazdı: @Mehmet Ozyurek bundan sendede vardı. Bunu 6500 tlden satıyorlar. sanırım su geçirmez bir kutusu var. https://www.hepsiburada.com/trip-mate-ride-play-basic-motosiklet-carplay-ve-navigasyon-cihazi-pm-HBC00007VB20L A101 ürünün aşağı yukarı aynısı sadece su geçirmezliği yoktur . onuda eli yatkın biri case yapar takar. Var.. isteyen olursa satarım İlkay Başaran yazdı: Navigasyon zaten çalışmıyordur. Necen çalışmasın len.. telefonu yansıtıyorsun.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Necen çalışmasın len.. telefonu yansıtıyorsun.. Gittiğim yerde demek istedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Gittiğim yerde demek istedim. Google Map çevrimdışı harita yüklüyorsun. GPS her yerde çeker. Ben 800 km hız uçan uçağın içinde bile GPS actim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Google Map çevrimdışı harita yüklüyorsun. GPS her yerde çeker. Ben 800 km hız uçan uçağın içinde bile GPS actim. O değil, ben orman yolunda gezerken keçi yolu vs görünce gözüm keserse girip gidiyorum gittiği yere kadar ya da düşene kadar 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Yani burada navigasyonla işim yok, çünkü yol yok. 3 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Tamam kapışalım diyeceğim bi hayabusa çıkacak şimdi kesin ya da benzeri. Yok abi kapışmayalım. O alet açmaz seni kesin birtane de aşık olmalık vardır. Yok Turgay rahmetli olduktan sorna bıraktım bu işleri . Bu da aşağıda garajda yatıyor, bakkala falan gidiyordum ama aküsü bitmiş, uğraşamam akü almakla falan şimdi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 17:21 Yazar Paylaş Cuma 17:21 Dedenin devir saati çevirdiği devire göre beyaz, yeşil, mavi, pembe ve kırmızı oluyordu devir arttıkça ve ben pek sevmiyordum bunu ama ayarı varmış. Şimdi komple kırmızıya çevirdim rengi artık sabit. Dolayısıyla gerildi alet. 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cuma 17:37 Paylaş Cuma 17:37 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Dedenin devir saati çevirdiği devire göre beyaz, yeşil, mavi, pembe ve kırmızı oluyordu devir arttıkça ve ben pek sevmiyordum bunu ama ayarı varmış. Şimdi komple kırmızıya çevirdim rengi artık sabit. Dolayısıyla gerildi alet. Km sayacının sol yanına da hello bye bye gibi mesaj yazılabiliyor 14-15 karakter di galiba Dede gergin yazabilirsin 😆 Cuma 17:39 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 20:40 Paylaş Cuma 20:40 İlkay Başaran yazdı: pembe ve kırmızı kullanıcının ruh haline mi bakıyor, sensör nerede 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 20:43 Paylaş Cuma 20:43 İlkay Başaran yazdı: Dedenin devir saati çevirdiği devire göre beyaz, yeşil, mavi, pembe ve kırmızı oluyordu devir arttıkça ve ben pek sevmiyordum bunu ama ayarı varmış. Şimdi komple kırmızıya çevirdim rengi artık sabit. Dolayısıyla gerildi alet. Teknoloji çok geriden geliyor veya ben çok hızlıyım lanet olasıca 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 05:15 Yazar Paylaş Cumartesi 05:15 Servet Aydın yazdı: Teknoloji çok geriden geliyor veya ben çok hızlıyım lanet olasıca 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 05:52 Paylaş Cumartesi 05:52 Buda benim Redline. Kırmızıya gelince kalp krizi geçirip ölüyon. Nihayi kesici. Azrailin kesicisi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: Buda benim Redline. Kırmızıya gelince kalp krizi geçirip ölüyon. Nihayi kesici. Azrailin kesicisi. yağda yakıyormuşun, rektefe şart Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ön fren performansı berbat olan motorun balatalarını brembo ile değiştirdik. Fren mesafesi baya kısaldı. Üzerindekiler sinterliydi disk düşmanı. Gerildi alet. Ktm çok iyi ya 990. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Bu motor kaç cc? şanzıman dct, nedir otomobildeki dct gibi mi, yani otomatik vites? 0-100 ü kaç sn? Markası ne? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 46 dakika önce Yazar Paylaş 46 dakika önce Önder Özcan yazdı: Bu motor kaç cc? şanzıman dct, nedir otomobildeki dct gibi mi, yani otomatik vites? 0-100 ü kaç sn? Markası ne? Abi motor sıralı 2 silindir 750 cc. 270 derece krank var yani biri inerken diğeri çıkmıyor sesi v motor gibi o yüzden. 5 saniye 0 100 ü. Dct çift kavrama otomatik şanzıman arabalardaki gibi. Mesela 2 ile gidiyorsun 1 ve 3 hazırda bekliyor. Standart d modu ve 3 spor modu var. Manuel de var ben manueldeyim hep. Şanzımanın markası honda. 6.vites 3000 devir 100 ile gidiyor. Alet cidden yakmıyor 100 le gideceğim dersen 3 litre yakıyor. 1600 devirde 4.vites dahil toparlıyor 5 ve 6 da 2000 devir istiyor minimum. Tek silindirlilerin rolanti devri. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce 750 cc (bir üstü artık 1000 cc), dct şanzımanlı, D artı 3 sürüş modu, japon malı(Honda), 0-100 ü 5 sn , 3 litre yakan motora sahipsin ve konusunu açarken dede diyorsun. Malının düşmanı mısın sen? Bana kalırsa ismi Kral olmalı ( king’i almışlar). Pırlanta olmalı, Efsane olmalı, Muhteşem Şey olmalı. Değiştir ismi biz de başlığı değiştirelim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce Önder Özcan yazdı: 750 cc (bir üstü artık 1000 cc), dct şanzımanlı, D artı 3 sürüş modu, japon malı(Honda), 0-100 ü 5 sn , 3 litre yakan motora sahipsin ve konusunu açarken dede diyorsun. Malının düşmanı mısın sen? Bana kalırsa ismi Kral olmalı ( king’i almışlar). Pırlanta olmalı, Efsane olmalı, Muhteşem Şey olmalı. Değiştir ismi biz de başlığı değiştirelim. Ne bileyim abi ben kendimi ve kullandığım alet edevatı gömmeyi seviyorum biraz. Ters osmoz. Ya da neyse o diyelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts