İlkay Başaran 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Tabelayı yapay zeka ile kaldırabilirsen manzara daha güzel olabilir. Şimdi ben bunu dedim İlkay hocam nasıl yorumlayacak acaba? Kesin tabelayı gökyüzene doğru kaldırır. Valla mertol abiye kaybet demedi kaldır dedi diyecektim tam, sen mesajı değiştirmişsin ama esprisi kalmadı 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Eylül Paylaş 8 Eylül İlkay Başaran yazdı: Valla mertol abiye kaybet demedi kaldır dedi diyecektim tam, sen mesajı değiştirmişsin ama esprisi kalmadı Kaldıramazsan kaldırırlar gülüm 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Ali Darbaz yazdı: Abi biraz halsiz düşünce kendine kaçak serümmu bağlatıyorsun. Yapma böyle şeyler kendine eziyet ettiriyırsun. Çırak alalım yanına. Çüksilin operasyonu yaptırmıştım yıllar önce oradan bir kare 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 16:13 Yazar Paylaş Pazartesi 16:13 Çağlar Bayur yazdı: arsa var mı satlık Var. 200 metrekare 7 milyon tl Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 16:20 Paylaş Pazartesi 16:20 İlkay Başaran yazdı: Var. 200 metrekare 7 milyon tl satlık dedik ..lık demedik emmi sonunda bir kovalayacak seni Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 16:28 Yazar Paylaş Pazartesi 16:28 Çağlar Bayur yazdı: satlık dedik ..lık demedik emmi sonunda bir kovalayacak seni Elekteikli arabası benzinli araba kadar ses çıkartan mı 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 18:02 Paylaş Pazartesi 18:02 Çağlar Bayur yazdı: satlık dedik ..lık demedik emmi sonunda bir kovalayacak seni Ya şarjı biterse Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 18:04 Paylaş Pazartesi 18:04 çamurluğun kenara takar, giderken carc eder 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:06 Paylaş Pazartesi 18:06 Mehmet Yeter yazdı: Ya şarjı biterse alianz kasko yol yardım var, enerjisi bitene pris getiriyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 18:08 Paylaş Pazartesi 18:08 Emminin intikam fena olacakta bakalım hayırlısı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts