Emin Önal Dün saat 07:01 Paylaş Dün saat 07:01 Servet Aydın yazdı: Gelsene sen tükkana🍆 Ben gelirsem motorsuz kalırsın Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 07:23 Paylaş Dün saat 07:23 Servet Aydın yazdı: Gelsene sen tükkana🍆 Gelse ne olacak? HAYIR GELSE NE OLACAK!!!? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 07:46 Paylaş Dün saat 07:46 Emin Önal yazdı: Ben gelirsem motorsuz kalırsın Sarı fırtına ile gelmezsen kapıya koymam ki seni Önder Özcan yazdı: Gelse ne olacak? HAYIR GELSE NE OLACAK!!!? Merak ediyorsan gel izle 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ne oldu ya burda bişi olmuş. Hiçbişey olmadıysa bile bişey olmuş. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Önder Özcan yazdı: İzlemücem! Beter ol Mehmet Göktürk yazdı: Ne oldu ya burda bişi olmuş. Hiçbişey olmadıysa bile bişey olmuş. Ahmet dürüm içinde ruhsat kepirtti 2 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Yalnız sosyal medyada 1 kısmı görünmüyordu, kendi kendime Allah Allah 290'lık KTM'mi varmış demiştim. Kiriş abi hiç aklıma gelmemiş.. Hayırlı olsun King'e, yakışır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Acil Servetin bununla turlama, arazide in bin yapma videosunu bekliyoruz Yorum bağlantısı
Emin Önal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Sarı fırtına sarıgız o bir kere. üstelik ; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-aksesuarli-sorunsuz-v-strom-250-1272358118/detay 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Acil Servetin bununla turlama, arazide in bin yapma videosunu bekliyoruz Ciddi eğitim almadan 100 metre dahi sürmem ve arazide heç işim olmaz ☕️ Çağlar Bayur yazdı: konuya ürün yerleşmiş Pıramasyon değil mi? 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: konuya ürün yerleşmiş Keşke bana da yerleşse. Motor yani ktm olan ne diyorum ben ya yani motor benim olsa keşke. İyice batırdım 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Keşke bana da yerleşse. Motor yani ktm olan ne diyorum ben ya yani motor benim olsa keşke. İyice batırdım 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts