Emin Önal Pazartesi 07:01 Paylaş Pazartesi 07:01 Servet Aydın yazdı: Gelsene sen tükkana🍆 Ben gelirsem motorsuz kalırsın Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 07:23 Paylaş Pazartesi 07:23 Servet Aydın yazdı: Gelsene sen tükkana🍆 Gelse ne olacak? HAYIR GELSE NE OLACAK!!!? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 07:46 Paylaş Pazartesi 07:46 Emin Önal yazdı: Ben gelirsem motorsuz kalırsın Sarı fırtına ile gelmezsen kapıya koymam ki seni Önder Özcan yazdı: Gelse ne olacak? HAYIR GELSE NE OLACAK!!!? Merak ediyorsan gel izle 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 09:16 Paylaş Pazartesi 09:16 Ne oldu ya burda bişi olmuş. Hiçbişey olmadıysa bile bişey olmuş. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 11:28 Paylaş Pazartesi 11:28 Önder Özcan yazdı: İzlemücem! Beter ol Mehmet Göktürk yazdı: Ne oldu ya burda bişi olmuş. Hiçbişey olmadıysa bile bişey olmuş. Ahmet dürüm içinde ruhsat kepirtti 2 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazartesi 11:45 Paylaş Pazartesi 11:45 Yalnız sosyal medyada 1 kısmı görünmüyordu, kendi kendime Allah Allah 290'lık KTM'mi varmış demiştim. Kiriş abi hiç aklıma gelmemiş.. Hayırlı olsun King'e, yakışır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 12:01 Paylaş Pazartesi 12:01 Acil Servetin bununla turlama, arazide in bin yapma videosunu bekliyoruz Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 12:42 Paylaş Pazartesi 12:42 Servet Aydın yazdı: Sarı fırtına sarıgız o bir kere. üstelik ; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-aksesuarli-sorunsuz-v-strom-250-1272358118/detay 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 21:45 Paylaş Pazartesi 21:45 Ali Cihangiroğlu yazdı: Acil Servetin bununla turlama, arazide in bin yapma videosunu bekliyoruz Ciddi eğitim almadan 100 metre dahi sürmem ve arazide heç işim olmaz ☕️ Çağlar Bayur yazdı: konuya ürün yerleşmiş Pıramasyon değil mi? 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:26 Yazar Paylaş Dün saat 04:26 Çağlar Bayur yazdı: konuya ürün yerleşmiş Keşke bana da yerleşse. Motor yani ktm olan ne diyorum ben ya yani motor benim olsa keşke. İyice batırdım 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 07:36 Paylaş Dün saat 07:36 İlkay Başaran yazdı: Keşke bana da yerleşse. Motor yani ktm olan ne diyorum ben ya yani motor benim olsa keşke. İyice batırdım 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bu alet harbiden yakmıyor. New concept 750 cidden yakıt konusunda efsane. Geçen ayki ortalamam 3.4 litre yarısı 100 110 falandır 140 - 170 civarı da ara ara sürüşlerim var. Bu arada rolantide çıt çıt çıt ses geliyor külbütör kapağından dikkatli dinleyince. Sibop ayarı mı istiyor acaba alet. 58 k da falan sanırım şuan. Sibop diye değiştirmiş klavye sübap olacak o. Bu arada 170 e kadar baya baya kısa sürede çıkıyor ama sonrasında yeter mi artık ne dersin moduna geçiyor motor. 200 yapıyor ama 170 den sonra zaman istiyor biraz. Zaman derken yine standart ya da bir iki tık üzeri bir aile aracından çok daha kısa bir sürede. Hacim avantajı sayesinde yokuşta hız koruma 1 ya da 2 kişi olmak hiç sorun değil. 70 nm tork güzel iş yapıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Onda sibopğ var esprisi yapmassam çatlarım 2 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: istiyordur evet, kolaydır aç kendin ayarla, motorun zevki zaten kendin yapta yakıt bunlarda süper harbiden... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: istiyordur evet, kolaydır aç kendin ayarla, motorun zevki zaten kendin yapta yakıt bunlarda süper harbiden... Uğraşamam, servis taş mı yesin? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Uğraşamam, servis taş mı yesin? Motorcu dediğin işini kendi görür Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Motorcu dediğin işini kendi görür Herkes bildiği işi yapmalı bence. Ben sürmeyi biliyorum mesela. Fren balatasını kendi değiştirip 50 ile giderken otobüse arkadan patlayan adam da tanıyorum. Gerek yok, ha çok hakimsindir yap o ayrı ama benim ona ayıracak ne zamanım ne bilgim var. Bırakırım yapınca ararlar hazır diye alır binerim. Turlayacağım zamanı tamire harcayamam zaman en değerli şey. Yeni nesil motorlarda ne parmak sokacak yer ne de onu anlayacak pc var kimsenin evinde. Simsondaki gibi 1 bobin bir buji birde eksoz değil artık motorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Herkes bildiği işi yapmalı bence. Ben sürmeyi biliyorum mesela. Fren balatasını kendi değiştirip 50 ile giderken otobüse arkadan patlayan adam da tanıyorum. Gerek yok, ha çok hakimsindir yap o ayrı ama benim ona ayıracak ne zamanım ne bilgim var. Bırakırım yapınca ararlar hazır diye alır binerim. Turlayacağım zamanı tamire harcayamam zaman en değerli şey. Yeni nesil motorlarda ne parmak sokacak yer ne de onu anlayacak pc var kimsenin evinde. Simsondaki gibi 1 bobin bir buji birde eksoz değil artık motorlar. e tabii, elinen gelmesi yada zaman ayrıman vs. önemli, sen sadece sürücüyüm diyorsan iş değişti, ben zevk alıyorum alet edevat var vs. ondan aslında, ha bu alette bu işler için pc gerekmez aslında, yazılımına zaten dokunmuyorsun, güncelleme başka tabiii, neyse... fren balatası değişemem diyen adamda dokunmasın artık, madem bilmiyorsun ne ellersin, yazık olmuş... burada varmı yetkili servis, harici servise veriyorsun sanırım... Turlayacak zamanmı, emekli ol, bol bol zamanın oluyor gerçi bana 24 saatte yetmiyor ... 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: e tabii, elinen gelmesi yada zaman ayrıman vs. önemli, sen sadece sürücüyüm diyorsan iş değişti, ben zevk alıyorum alet edevat var vs. ondan aslında, ha bu alette bu işler için pc gerekmez aslında, yazılımına zaten dokunmuyorsun, güncelleme başka tabiii, neyse... fren balatası değişemem diyen adamda dokunmasın artık, madem bilmiyorsun ne ellersin, yazık olmuş... burada varmı yetkili servis, harici servise veriyorsun sanırım... Turlayacak zamanmı, emekli ol, bol bol zamanın oluyor gerçi bana 24 saatte yetmiyor ... Bergamada var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bergamada var. aha farkında değildim bak, CB500 Four falan getirirlerse oradan alırız, ne güzel modeller var hiçbiri yok, mesela Trail 125 olsa şuan aldıydım, tam sağa sola dolanmalık motor üşeniyordum İzmir-Blk ye gitmeye, iyi oldu, zondaya yazıyorumda habire kıvırıyorlar, ille kendi istedikleri motoru getirecekler, almıyorum getirdiklerinizi arkadaş... 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: aha farkında değildim bak, CB500 Four falan getirirlerse oradan alırız, ne güzel modeller var hiçbiri yok, mesela Trail 125 olsa şuan aldıydım, tam sağa sola dolanmalık motor üşeniyordum İzmir-Blk ye gitmeye, iyi oldu, zondaya yazıyorumda habire kıvırıyorlar, ille kendi istedikleri motoru getirecekler, almıyorum getirdiklerinizi arkadaş... Ya bırak abi. Hep gelmeyecek sucuk modelleri yazıyorsun zaten almaya niyetinin olmadığını kendin de bildiğin için Gelse almış mış falan 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ya bırak abi. Hep gelmeyecek sucuk modelleri yazıyorsun zaten almaya niyetinin olmadığını kendin de bildiğin için Gelse almış mış falan harbiden alacak motor yok yav hondada, skutır desen sadece adv350 alırım, araziyle işim olmaz, klasik tip seviyorum, ne alacağım ben, Nc yide sildim soğudum ve saçma sapan oldu fiyatı, ha bir cl250 e clutch var, onunda 500 lüğü gelmiyor, yinede cl ve adv dışında alacağım motor yok, niyet varda içime sinmesi zor benim... 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: harbiden alacak motor yok yav hondada, skutır desen sadece adv350 alırım, araziyle işim olmaz, klasik tip seviyorum, ne alacağım ben, Nc yide sildim soğudum ve saçma sapan oldu fiyatı, ha bir cl250 e clutch var, onunda 500 lüğü gelmiyor, yinede cl ve adv dışında alacağım motor yok, niyet varda içime sinmesi zor benim... Ne advsi abi ya. Avrupada scooteri motordan dahi saymazlar. Sen motorcu diyorsun kendine scooter ne ?? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts