Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ne advsi abi ya. Avrupada scooteri motordan dahi saymazlar. Sen motorcu diyorsun kendine scooter ne ?? bununla sağa sola, pazara, arkadaşla muhabbete dükkana, dolanmaya gideceksin, şehir içinde zukutır şart, adv350 büyük bile hatta, rahatlığı için istiyorum, daha ufakta olur mesela, zimzonun tepesindeyim akşama kadar ama hızı düşük olunca ekstra dikkat gerekiyor, akışa uymak zor işlek yollarda, sonrası da gezme için adam gibi birşey lazım, sana gelicem turluycaz mesela 2 motor lazım bana anlayacağın, yada büyük alıcam zimzonlada idare edicem, bu daha olur gibi evet bu daha mantıklı.... 10 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bununla sağa sola, pazara, arkadaşla muhabbete dükkana, dolanmaya gideceksin, şehir içinde zukutır şart, adv350 büyük bile hatta, rahatlığı için istiyorum, daha ufakta olur mesela, zimzonun tepesindeyim akşama kadar ama hızı düşük olunca ekstra dikkat gerekiyor, akışa uymak zor işlek yollarda, sonrası da gezme için adam gibi birşey lazım, sana gelicem turluycaz mesela 2 motor lazım bana anlayacağın, yada büyük alıcam zimzonlada idare edicem, bu daha olur gibi evet bu daha mantıklı.... Motoru değiştirdiğimde trafik olmayan yerde sağ ayak arka frende 2 3 km hızla durmadan gidebildiğim kadar gider döner dururum hep motora alışmak için Ali abi. Ncde de yaptım baya bi bu antremanı. Frendeyken yarım debriyaj moduna alıyor bu şekilde motorun tepkilerine alışınca ayvalığın rum sokaklarına dalabiliyorsun ve scooterden on kere daha dengeli. Jantlar 17 çünkü. Scooterin 13 14 lük jantlarının 15 km de vereceği jiroskobik etkiyi bu çok daha düşük süratte veriyor dolayısı ile bu da denge demek. Bi ara denk gelirsek 20 metre yolu kim ayak koymadan en uzun sürede alacak yarışı yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Motoru değiştirdiğimde trafik olmayan yerde sağ ayak arka frende 2 3 km hızla durmadan gidebildiğim kadar gider döner dururum hep motora alışmak için Ali abi. Ncde de yaptım baya bi bu antremanı. Frendeyken yarım debriyaj moduna alıyor bu şekilde motorun tepkilerine alışınca ayvalığın rum sokaklarına dalabiliyorsun ve scooterden on kere daha dengeli. Jantlar 17 çünkü. Scooterin 13 14 lük jantlarının 15 km de vereceği jiroskobik etkiyi bu çok daha düşük süratte veriyor dolayısı ile bu da denge demek. Bi ara denk gelirsek 20 metre yolu kim ayak koymadan en uzun sürede alacak yarışı yapalım. Nc öyle evet, dct olayı süper, şehir içinde fazla kalabalıkta büyük kaçıyor, pratiklik açısından uymuyor bana... yarışırız, dediğin gibi teker büyük olacakki denge daha iyi olsun, zimzonda zor, bende aynını yaparım alışma ve test etmede, hızlan tam fren durma testi, eğimli kaygan zeminde şevde mesela yan yan gitme gibi alıştırmalar (araziye giriş 1, bu seviye yeter bana) birde sağ ayak frende gaz (debriyaj) gidon tam kırık sağa sola daire çizme faydalı oluyor, bu antreman daha faydalı, bunuda ekle sistemine, en pis olanıda mıcırda, amanın, mıcır çok fena harbiden, o yüzden arazi temel eğitimi almak faydalı oluyor, skutırda ölümcül oluyor bu arada.... burada sathi kaplama yapılan tamiratlı bölgeler var, gidiyorsun belli değil, birden mıcıra giriyorsun, adam silindir vurduktan sonra süpürür, yok arkadaş motor kullanmak için akrobasi yapmak lazım 10 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: 2 3 km hızla durmadan gidebildiğim kadar gider bisiklet te yapabiliyor bunu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Bi atv alıp şuraya dalasım var haftasonları. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bi atv alıp şuraya dalasım var haftasonları. Satabilseydin 45 mikser betonu, işyeri prim olarak alırdı. Satamadın. 😁😁😁 İnanmazsan @Servet Aydındayıya sor. 😂 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Satabilseydin 45 mikser betonu, işyeri prim olarak alırdı. Satamadın. 😁😁😁 İnanmazsan @Servet Aydındayıya sor. 😂 Valla ağzım köpürmüştü konuşurken 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bi atv alıp yüzen atv yapıldı mı Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Gerilmiş🍆 yoğ hamına... kesin bir iş vart. ip vardır, yada yapay zeka. Yoksa normal zeka nın buradan başlamaması lazım. Eğer normal zekalı biri buradan başladıysa hayırlı olsun, mutlu günlerde kullansın. Birde eğitim alsın. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yüzen atv yapıldı mı 20 cm derinlik hadi 30 ancak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: 20 cm derinlik hadi 30 ancak bisiklett te gider orda 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Muhittin Kaplan yazdı: zeka. Yoksa normal zeka nın normal zekalı biri Selammmm Ahmet Kiriş yazdı: Satabilseydin 45 mikser betonu, işyeri prim olarak alırdı. Satamadın. 😁😁😁 İnanmazsan @Servet Aydındayıya sor. 😂 Sen konuşurken ahizeden sular damlıyordu 😁 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bi ara denk gelirsek 20 metre yolu kim ayak koymadan en uzun sürede alacak yarışı yapalım. 1290 ile ayağı bırak teker değmeden giderim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts