İlkay Başaran 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim Selçuk Keleş yazdı: Ben pek zincir yağlamıyom 🤪 Maşallah tatra lastiği gibi 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Şimdi dedeyim ama. Gençliğim de denemişliğim var. 9 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim Paylaş 5 Ekim İlkay Başaran yazdı: Mükemmelsin abi bayramda gel elini öp , şekerini al 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim Paylaş 13 Ekim İlkay Başaran yazdı: 57 58 bin oldu hem gergin hem kararısz hem ne olduğunu bilmiyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 13:53 Yazar Paylaş Dün saat 13:53 Dedemle gezmeye çıktık, yağış fena bastı yukarda aşağıda biyer bulup sığındım bakalım. 7 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Naaptın, orda mısın hala. Jandarmayı arayayım mı? konum atsana. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 saat önce Paylaş 12 saat önce asıl gezme sezonu yeni başlıyor noldu vaz mı geçtin crf'den ? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Selçuk Keleş yazdı: asıl gezme sezonu yeni başlıyor noldu vaz mı geçtin crf'den ? Yok abi vazgeçmedim ama kredileri bekliyorum. Bitsin bi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce 390 yeni kasası gelmiş hafif bir alet mi alıp geçsem diye de kafam karışıyor. Dün içimin gidip giremediğim çok yer oldu mesela. Muhtemelen a/t ile de giremem oralara. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: 390 yeni kasası gelmiş hafif bir alet mi alıp geçsem diye de kafam karışıyor. Dün içimin gidip giremediğim çok yer oldu mesela. Muhtemelen a/t ile de giremem oralara. 2026 KTM 390 Adventure R iyi görünüyor, bizim buraya haftaya showroom'a gelcekmiş bi bakmaya giderim. Ama diğer yandan da KLE 500 gelecek onu da görmem lazım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Selçuk Keleş yazdı: 2026 KTM 390 Adventure R iyi görünüyor, bizim buraya showroom'a geldiyse bakmaya giderim. Ama diğer yandan da KLE 500 gelecek onu da görmem lazım. 176 kg ıslak ağırlık diyor fena değil. Çok güzel tepeler vardı altımda bi enduro olsa sarardım valla da bununla hayatta olacak işler değil. Benim gözüm hep arazide. Africa twin de zor olur bu tip yerlerde o da 210 kgydi sanırım. Bndeki 230, çanta ile 240 ıvır zıvır 250.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: 176 kg ıslak ağırlık diyor eee kurut öyle bin 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: 176 kg ıslak ağırlık diyor fena değil. Çok güzel tepeler vardı altımda bi enduro olsa sarardım valla da bununla hayatta olacak işler değil. Benim gözüm hep arazide. Africa twin de zor olur bu tip yerlerde o da 210 kgydi sanırım. Bndeki 230, çanta ile 240 ıvır zıvır 250.. Bunla da hafif arazi gezersin lastikleri değiştirmen gerek tabii. sen de yalnız geziyosun riskli yerlere çok girmemen lazım o nedenle nc seni frenliyor bu iyi. şimdi crf'ye geçince sana biraz toy gibi gelebilir. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Toy gibiyi anlamadım abi. Selçuk Keleş yazdı: Bunla da hafif arazi gezersin lastikleri değiştirmen gerek tabii. sen de yalnız geziyosun riskli yerlere çok girmemen lazım o nedenle nc seni frenliyor bu iyi. şimdi crf'ye geçince sana biraz toy gibi gelebilir. Evet ncnin kabiliyetsizliği beni frenliyor. Benim gözümyiyor da motordan ve lastiklerden emin olamıyorun. Birde alet obez olunca. Aslında ilk zamanlar 4 5 kişi çıkıyorduk ama onlarla çıkmıyorum artık. Çok saçma motosiklet kullanıyorlar. Devamlı bi yarış, trqfikte manyak hareketler vs... 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 390'nın fiyatı da abartıymış. tek silindir olması dışında tam giriş seviye adv motoru olmuş. bakalım japonlar ne zaman uyanacak. crf basit gelir anlamında söyledim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts