Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Dedeyi satıyordum ama. Kayın birader o kadar yolu geri dönmekten korktu. Yakınlarında bi yerden dede arıyor şimdi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) ağır motorları ele bence, tura çıkmayacaksan gereksiz kardeş... 13 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çay içmeye Ayvalığa geldim daha ne yapam, bunla markete gidilmez kardeş Ali Cihangiroğlu yazdı: ağır motorları ele bence, tura çıkmayacaksan gereksiz kardeş... Mehmet Ozyurek yazdı: Dedeyi satıyordum ama. Kayın birader o kadar yolu geri dönmekten korktu. Yakınlarında bi yerden dede arıyor şimdi Satlık katiem bi milyor milyar 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ağır motorları ele bence, tura çıkmayacaksan gereksiz kardeş... Bununla mı turlayalım :d nereye oturuyoruz ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bununla mı turlayalım :d nereye oturuyoruz ? turlama başka, o zaman 1 doz AT yeterli... Servet Aydın yazdı: Çay içmeye Ayvalığa geldim daha ne yapam, bunla markete gidilmez kardeş Satlık katiem bi milyor milyar Ülem sonunda zıvanadan çıkaracaksınız beni haa, hazır 12 ay peşin fiyat taksitte varken zimzonla havamız iyide, menzilimiz hızımız nanay, kesmiyor arkadaş böyle kısa menzilde.... hem çay içmeye gel hemde haber verme, yazdım bunu kenara... poza bak, ayıp ulem... 11 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: dağ+adam=dağadamı mı Yola inen dağ yok burda 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ctesi öğlen hava güzel. Pazar da öyle. İko'yu neden özledim bilmiyom. Hem gezi hem ziyaret ile marşa basıldı ctesi13.30'da. 17.30'da İlkay'ın yanında idim. İlk defa tek uzun yol ve ciddi güçlü makina ile yolculuk hem keyifli hemde biraz ürkütücü idi ilk başlarda. Otoyolda kimse bulaşmıyor, gaza dokun 140'dan 200'e çıkması bir kaç sn. Rain modda hemide. İlkay sağolsun eşi cocukları herzamanki gibi sıcacık bir ailede geçen dinlenme sonrası bugün dağ yollarında gezinti yaptık. Aldığım bir haber, aslen beklediğim idi üzücü haberle dönüş yaptım. Dönüş tempom biraz daha hızlı oldu. Kullandıkca alışıyorum motöre. Giderken 170'i görünce ve geniş otoyol virajlarında la neoleyor diye endişelerin yerini dönüşte xxx hızlarda virajlarda tatlış tatlış dönüşle tamamladım. Sadece bi tane E300'mü neydi biri xxx hızdayken çıtır selektör attı hade geç dedim o kadan Cuara molasından bi kesit 2 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce @Zonno UstaHalefim tehlikeli işler yapıyor. Forumda yerimi bırakacağım yeni bir DEDE adayı varmı ? 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Alakası yok! Sırma saçlı yağız delikanöhhöhöğğ orta yaşlı biriyim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Servet Aydın yazdı: İlkay sağolsun kapıda bilet kesmiş, numune geliyor izleyin diye diolaaaa 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: kapıda bilet kesmiş, numune geliyor izleyin diye diolaaaa Valla iki numarası fena geliyor. Az yaşları geçsin organlarını satar Yorum bağlantısı
Recommended Posts