İlkay Başaran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Alet gerilince hadi gidek dedim. Sağlam yağmura yakalandım dönüşte. Zinciri yağlayıp yerine çektim dedeyi. Africa twin ya da norden 901 alana kadar biraz üzüyoruz nc yi arazide. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Üzmesek? İnsan sevmiyorum, en az nerede varsa ben oradayım Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Alet gerilince hadi gidek dedim. Sağlam yağmura yakalandım dönüşte. Zinciri yağlayıp yerine çektim dedeyi. Africa twin ya da norden 901 alana kadar biraz üzüyoruz nc yi arazide. Üzüleceği bişey yok, vur kırbacı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce İlkay Başaran yazdı: İnsan sevmiyorum, en az nerede varsa ben oradayım dracula da aynaya bakamazdı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 dakika önce Yazar Paylaş 10 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: dracula da aynaya bakamazdı Selfi kamerasında tıraş olurdu Yorum bağlantısı
Recommended Posts