İlkay Başaran 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Alet gerilince hadi gidek dedim. Sağlam yağmura yakalandım dönüşte. Zinciri yağlayıp yerine çektim dedeyi. Africa twin ya da norden 901 alana kadar biraz üzüyoruz nc yi arazide. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Üzmesek? İnsan sevmiyorum, en az nerede varsa ben oradayım Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: Alet gerilince hadi gidek dedim. Sağlam yağmura yakalandım dönüşte. Zinciri yağlayıp yerine çektim dedeyi. Africa twin ya da norden 901 alana kadar biraz üzüyoruz nc yi arazide. Üzüleceği bişey yok, vur kırbacı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: İnsan sevmiyorum, en az nerede varsa ben oradayım dracula da aynaya bakamazdı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: dracula da aynaya bakamazdı Selfi kamerasında tıraş olurdu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Dct şanzımanla keşke o araziye girmeseydin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Dct şanzımanla keşke o araziye girmeseydin. Yaklaşık 6 bin kmdir bu yollardayım. Ne olacak ki? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Yaklaşık 6 bin kmdir bu yollardayım. Ne olacak ki? olmazsa sanki seninle mi yaşayacak olursa da yaptırırz hiç olmadı satar yenisini alırız 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Fatih Keskin yazdı: olmazsa sanki seninle mi yaşayacak olursa da yaptırırz hiç olmadı satar yenisini alırız Aynen öyle. Yorum bağlantısı
Recommended Posts