İlkay Başaran Pazar 14:22 Yazar Paylaş Pazar 14:22 Alet gerilince hadi gidek dedim. Sağlam yağmura yakalandım dönüşte. Zinciri yağlayıp yerine çektim dedeyi. Africa twin ya da norden 901 alana kadar biraz üzüyoruz nc yi arazide. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 14:51 Yazar Paylaş Pazar 14:51 Servet Aydın yazdı: Üzmesek? İnsan sevmiyorum, en az nerede varsa ben oradayım Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Pazar 15:26 Paylaş Pazar 15:26 İlkay Başaran yazdı: Alet gerilince hadi gidek dedim. Sağlam yağmura yakalandım dönüşte. Zinciri yağlayıp yerine çektim dedeyi. Africa twin ya da norden 901 alana kadar biraz üzüyoruz nc yi arazide. Üzüleceği bişey yok, vur kırbacı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:21 Paylaş Pazar 17:21 İlkay Başaran yazdı: İnsan sevmiyorum, en az nerede varsa ben oradayım dracula da aynaya bakamazdı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 17:43 Yazar Paylaş Pazar 17:43 Çağlar Bayur yazdı: dracula da aynaya bakamazdı Selfi kamerasında tıraş olurdu 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 18:20 Paylaş Pazar 18:20 Dct şanzımanla keşke o araziye girmeseydin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 19:27 Yazar Paylaş Pazar 19:27 Ali Darbaz yazdı: Dct şanzımanla keşke o araziye girmeseydin. Yaklaşık 6 bin kmdir bu yollardayım. Ne olacak ki? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 06:09 Paylaş Dün saat 06:09 İlkay Başaran yazdı: Yaklaşık 6 bin kmdir bu yollardayım. Ne olacak ki? olmazsa sanki seninle mi yaşayacak olursa da yaptırırz hiç olmadı satar yenisini alırız 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:10 Yazar Paylaş Dün saat 06:10 Fatih Keskin yazdı: olmazsa sanki seninle mi yaşayacak olursa da yaptırırz hiç olmadı satar yenisini alırız Aynen öyle. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:45 Paylaş Dün saat 11:45 İlkay Başaran yazdı: Aynen öyle. akşam? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts