İçeriğe Yönlendir

Dedeye Sahip Çıkalım (Honda NC 750 X DCT)

İlkay Başaran

Recommended Posts

Metin Uzunoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Okurken birşey olacak diye ben bile gerildim, motorun gergin olması çok normal. 

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Uzunoğlu yazdı:

Okurken birşey olacak diye ben bile gerildim, motorun gergin olması çok normal. 

hislerime tercüman olan bir yazı olmuş, yeni kendime geldim de anca yazabildim. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Headers a su değdiğini ilk defa gören masum köylü. 🤣

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ahmet Kiriş yazdı:

Olay alttan değme değil. Üstten akan suyun toplanıp komple radyatöre inmesi. Dumanı görsen sende noluyor derdin. Yağmurda farklı birçok motosiklet kullandım da depo üzerindeki tüm suyun doğrudan süzülüo bloğa aktığı tasarııma ilk defa denk geldim yalan yok.

Screenshot_20251201_073239_WhatsApp.jpg

Alttaki foto nc grubundan alıntı. Bende bundan çok daha fazlaydı yandaki arabadakiler motosiklet yanıyor abi dediler hatta.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ahmet Kiriş yazdı:

Abi ben seni neden Emin zannedip öyle cevapladım ki :)

uyku yetmedi sanırım //

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Muhittin Kaplan yazdı:

İnsanlar tehlikeli görüyorlar ve evet riski yüksek. Diğer araçlara göre tehlikeli olması, yine diğer araçlardan kaynaklı.

Eğitim tam da bunun için var.

Bu riski nasıl en aza indiririz?

Denizde boğulma deniz kaynaklı tabi adamın hiç etkisi yok. 

Muhittin Kaplan yazdı:

İnsanlar tehlikeli görüyorlar ve evet riski yüksek. Diğer araçlara göre tehlikeli olması, yine diğer araçlardan kaynaklı.

Muhittin Kaplan yazdı:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Deniz olmasa boğulamaz. Çok iyi yüzme bilse de dalgalı, fırtınalı denizde boğulur. İst hep fırtınalı deniz.

Ayvalık mis gibi. Hep ölüdeniz

Mehmet Göktürk yazdı:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Muhittin Kaplan yazdı:

Koray Demir yazdı:

Niye hasta olayım ki gayet memnun olurum 😊. Böylelerini takdir ediyorum. Kural neyse o sonuçta biz koymuyoruz trafik polisi dahil kimse kanunu esnetemez. Başka beklentimiz yok.

Demekki motorcu can güvenliğini sağlama bahanesiyle kuralları gayet normalmiş gibi çiğneyebiliyor. Aslında anormal olan bu 😀

Motorcu ayrıca bekleyememeyi kendine hak olarak görüyor. Hatta kırmızıda dahi geçiyor. Özellikle sağa dönüşlerde daracık alana kör noktaya şerit bitimine vs giriyorlar yol hakkı bende beklemesi gerekiyor ama hep acelesi var ya bekleyemiyor sırf aracın altına almamak için özel çaba sarf ediyorum kaç kez denk geldim hiç dikkat etmiyorlar maalesef. Ölürse ölsün diyemiyorsun. Vicdani sorumluluğu var. 

Şu ikisi de kendi içerisinde çelişik mesela 😄

“Çok nizami kullanırım hasta olursun. Duran trafikte emniyet şeridi kullanıyoruz ama.”

Örnek konuşma tarzı

https://www.instagram.com/reel/Cu9B-vXOiyO/?igsh=MWU2Zng5MHlnaHpvbg==

Örnek vakıa

Aynı fikirdeyim koray ile

Muhittin Kaplan yazdı:

Koray Demir yazdı:

Niye hasta olayım ki gayet memnun olurum 😊. Böylelerini takdir ediyorum. Kural neyse o sonuçta biz koymuyoruz trafik polisi dahil kimse kanunu esnetemez. Başka beklentimiz yok.

Demekki motorcu can güvenliğini sağlama bahanesiyle kuralları gayet normalmiş gibi çiğneyebiliyor. Aslında anormal olan bu 😀

Motorcu ayrıca bekleyememeyi kendine hak olarak görüyor. Hatta kırmızıda dahi geçiyor. Özellikle sağa dönüşlerde daracık alana kör noktaya şerit bitimine vs giriyorlar yol hakkı bende beklemesi gerekiyor ama hep acelesi var ya bekleyemiyor sırf aracın altına almamak için özel çaba sarf ediyorum kaç kez denk geldim hiç dikkat etmiyorlar maalesef. Ölürse ölsün diyemiyorsun. Vicdani sorumluluğu var. 

Şu ikisi de kendi içerisinde çelişik mesela 😄

“Çok nizami kullanırım hasta olursun. Duran trafikte emniyet şeridi kullanıyoruz ama.”

Örnek konuşma tarzı

https://www.instagram.com/reel/Cu9B-vXOiyO/?igsh=MWU2Zng5MHlnaHpvbg==

Örnek vakıa

Aynı fikirdeyim koray ile

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Noluyo yaaa?

Hocamız döngüye girdi😄

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Motorcu'ya nasıl yol verilir görün. Uygulayın. Karşı çıkan sizler takılmışsınız scooter tayfasında yaşayan serserilerin sürüşüne. Yol vermem beklesin o da kara taşıtı diyip kaç tane motor ezen sürücü var bakıldı mı sanmam?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...