İçeriğe Yönlendir

Dedeye Sahip Çıkalım (Honda NC 750 X DCT)

İlkay Başaran

Recommended Posts

İlkay Başaran

Çekildim abi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Konu aslında belli. araçların yanından çok yakın geçmeyin. bitti. Trafik sıkışık ise size de sıkışık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Aferim

Mehmet Göktürk yazdı:

Konu aslında belli. araçların yanından çok yakın geçmeyin. bitti. Trafik sıkışık ise size de sıkışık. 

Yav geçen yok ki burada. Seni düşünmüyor iyi bir sürücü. Kendi güvenliğini düşünüyor. Bizim hal böyle 😁

https://www.instagram.com/reel/DRU0M4ZCFgX/?igsh=MXIzOG10a3lhaG9lMg==

• Mutlu 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Dede gergin. Ful yağmur ve çamur olunca 100 150 km de bir yağlıyorum zinciri. Zaten 5 dk demiyor.

20251207_171430.jpg

20251207_171203.jpg

20251207_171155.jpg

20251207_163058.jpg

20251207_160225.jpg

20251207_160130.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Çıkma çala çamura manyakmısın?

Radyatör çamur içinde, en çok mesaiyi fan yaptı bugün. Sat beni git africa twin al noolur diye ağlıyor alet.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
İlkay Başaran yazdı:

Radyatör çamur içinde, en çok mesaiyi fan yaptı bugün. Sat beni git africa twin al noolur diye ağlıyor alet.

Africa twin alan da uzuuun bir süre kıyıp çamura giremiyor:(

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
Emre Şimşek yazdı:

Africa twin alan da uzuuun bir süre kıyıp çamura giremiyor:(

Var ya bi tane alıp burdan köye gidesim geliyor :D tam bizim dağların motosikleti. Ama bi oğlan var instadan takip ettiğim, onu izlerken kolaymış gibi geliyor mamafih hayli zormuş arazi kullanımı :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
İlkay Başaran yazdı:

manzaralar güzelmiş. at ile rahat olmaz, crf falan lazım sana :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Selçuk Keleş yazdı:

manzaralar güzelmiş. at ile rahat olmaz, crf falan lazım sana :) 

Abi crf de hacimden dolayı biraz bayar. Bulaştık birkere 750 ye. Husqvarna 701 güzel duruyor 75 hp tek silindir

145 kg falandı

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
İlkay Başaran yazdı:

Abi crf de hacimden dolayı biraz bayar. Bulaştık birkere 750 ye. Husqvarna 701 güzel duruyor 75 hp tek silindir

145 kg falandı

Dağda bayırda kullancan fazla bile. 701'i sürersen ormana gelmeden poponda çıban çıkar.
KLE geliyor paraları hazırla :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Selçuk Keleş yazdı:

Dağda bayırda kullancan fazla bile. 701'i sürersen ormana gelmeden poponda çıban çıkar.
KLE geliyor paraları hazırla :) 

yeni 390 adv de güzel olmuş

Dağ bayır artı izmir balıkesir oluyor 750 o yüzden rahat oldu. Hp yok pek de tork iyi 58 e 70 tork dizel gibi 1600 devirde yürüyor.

Birde nc nin sesi güzel 270 derece krank sayesinde v motor gibi ses var birde susturucunun altına iki delik açtım matkapla gazı bırakınca güzel patırdıyor.

IMG-20251123-WA0014.jpeg

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
İlkay Başaran yazdı:

yeni 390 adv de güzel olmuş

Dağ bayır artı izmir balıkesir oluyor 750 o yüzden rahat oldu. Hp yok pek de tork iyi 58 e 70 tork dizel gibi 1600 devirde yürüyor.

Birde nc nin sesi güzel 270 derece krank sayesinde v motor gibi ses var birde susturucunun altına iki delik açtım matkapla gazı bırakınca güzel patırdıyor.

390 ADV R , yine çıban :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Ağlatma. Satlık Sedici

zincire grez sürüp gezilmezmi ?

Servet Aydın yazdı:

Ağlatma. Satlık Sedici

cadır dahil fiyat neydi

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Selçuk Keleş yazdı:

390 ADV R , yine çıban :) 

Rahatlık arayan adamın motorda ne işi var Selçuk abi :)

Ali Darbaz yazdı:

zincire grez sürüp gezilmezmi ?

Gres olmaz. Tüm pisliği kendi bünyesinde hapseder ve sürekli harakiri yapar zincir.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
İlkay Başaran yazdı:

Rahatlık arayan adamın motorda ne işi var Selçuk abi :)

Gres olmaz. Tüm pisliği kendi bünyesinde hapseder ve sürekli harakiri yapar zincir.

Süper rahatlık aramıyorum ama 1 saat sonra popomdan kollarıma ve bacaklarıma saplanan sızlamayı da istemiyorum :) 
390 R arazi odaklı yapılmış bana gelmez, KTM de sevmiyorum zaten :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Selçuk Keleş yazdı:

Süper rahatlık aramıyorum ama 1 saat sonra popomdan kollarıma ve bacaklarıma saplanan sızlamayı da istemiyorum :) 
390 R arazi odaklı yapılmış bana gelmez, KTM de sevmiyorum zaten :) 

Bu kullandığım sele pedi çok iyi iş çıkartıyor abi bilgin olsun. Yoksa bu motorun selesi de musalla taşı gibi. Taş mübarek. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...