İlkay Başaran 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık Servet Aydın yazdı: İğrenç bir motör Keşke ölsek Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Servet Aydın yazdı: Umarım olur bu Önce kadınlar ve çocuklar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 12:28 Yazar Paylaş Dün saat 12:28 Dede yattı yine. Şu nclerin hakkını verin kardeşim 2 2 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 12:43 Paylaş Dün saat 12:43 dede bu hayatta çekmemiştir senden çektiğini arkadaş, bu yaşta yatırdın dedeyi, bu asfalt dedesi, ne işin var arazide, aha grafikte atmı N ye benden bukadar demiş alsana artık AT, bak ben bile motor aldım AT alda millet enduronun hasını görsün 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 13:39 Paylaş Dün saat 13:39 Çamur banyosu iyidir. Motör sürücüsünü de bi göreydik 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 14:14 Yazar Paylaş Dün saat 14:14 Kepirtfield ormanındayım. Selamlar. 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 14:19 Yazar Paylaş Dün saat 14:19 Ali Cihangiroğlu yazdı: dede bu hayatta çekmemiştir senden çektiğini arkadaş, bu yaşta yatırdın dedeyi, bu asfalt dedesi, ne işin var arazide, aha grafikte atmı N ye benden bukadar demiş alsana artık AT, bak ben bile motor aldım AT alda millet enduronun hasını görsün Ya lastikler araziye uygun değil asfalt lastiği. Pirelli angelle buraya girersen olacağı bu da zaten ilk değil fotoyu ilk çektim yoksa 4 5 olmuştur belki daha fazla. Karter vurmaları saymıyorum bile. 250 kg motoru bu tip çamurlu yerde bırak yerden kaldırmayı ayakta tutmak bile zor. Bacaklar pergel gibi ayrılıyor. Hızlı gireyim momentiyle geçerim dedim ama o kaymak gibi kısım 7 8 cm varmış rotayı koruyamadım bir tur spin attım sanırım düşerken 3 birikinti vardı ard ardına 2.yi geçince 3.ye hız kalmadı sonuç ortada. 70 le girsem birşey olmazmış Belim kırılmış olsa hala yatıyor olurdum orada çünkü telefon çekmiyor ve tekim. Aslında yapmamak lazım tehlikeli iş... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:16 Paylaş Dün saat 15:16 İlkay Başaran yazdı: Bacaklar pergel gibi ayrılıyor vidyosu var mı 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 15:26 Yazar Paylaş Dün saat 15:26 Çağlar Bayur yazdı: vidyosu var mı Telegram var mı? 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 16:19 Paylaş Dün saat 16:19 (düzenlendi) aman diyim dikkat et kardeş, yanında biri olmadan ıssız yerlerde yapma böyle.... bende seni görünce gaza geldim, akşam üstü atladım hemen, akçay oradan edro bahçelievler ören yapıp döndüm, hava karardı yağmur geliyor galiba... Dün saat 16:21 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:26 Paylaş Dün saat 18:26 İlkay Başaran yazdı: Telegram var mı? fax? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 18:37 Yazar Paylaş Dün saat 18:37 Çağlar Bayur yazdı: fax? Mors? Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 19:51 Paylaş Dün saat 19:51 AT ye kadar idareli bir tenere iyi gider 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Abi, iyidir, hoştur ama ağır aletle zor bu işler. 130 140 kg olacak enduro olayı yapacağım ben diyorsan. Öyle 240 250 kg aletlerle olacak işler değil. 2 metre boy 120 kg adamsan ve profesyonelsen o ayrı tabi. Mehmet Ozyurek yazdı: Kesin vardır video Kameram yok. :/ 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: şu zuzukiler nasıldır? @Muhittin Kaplan hocam kullandı. canavar canavar. ama bu da tam o yolun yolcusu değil. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Dede yattı yine. Şu nclerin hakkını verin kardeşim Dişli lastik bile o çamurda zigzag çiziyor, bu lastikle normaldir, rahat kaldırabildin mi bari Madem motor değişmiyosun bari 50/50 lastik al Ali Cihangiroğlu yazdı: dede bu hayatta çekmemiştir senden çektiğini arkadaş, bu yaşta yatırdın dedeyi, bu asfalt dedesi, ne işin var arazide, aha grafikte atmı N ye benden bukadar demiş alsana artık AT, bak ben bile motor aldım AT alda millet enduronun hasını görsün bizim uzun boylu iri yarı arkadaş aldı, bi yerde yatırmış, üç kişi anca kaldırabildik diyordu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Dişli lastik bile o çamurda zigzag çiziyor, bu lastikle normaldir, rahat kaldırabildin mi bari Madem motor değişmiyosun bari 50/50 lastik al bizim uzun boylu iri yarı arkadaş aldı, bi yerde yatırmış, üç kişi anca kaldırabildik diyordu Kaldırdım abi sorun yok. Kızımız biraz kilolu ama. İşyerinde kolumu sakatlamıştım biseps kasını. 15 16 gün oluyor biraz biraz iyileşmişti yine başa sardık arkadaş yatınca ama hata benim tabi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kaldırdım abi sorun yok. Kızımız biraz kilolu ama. İşyerinde kolumu sakatlamıştım biseps kasını. 15 16 gün oluyor biraz biraz iyileşmişti yine başa sardık arkadaş yatınca ama hata benim tabi. kolla mı kaldırılıyor yatınca ki ama o ortayı yapmayacaktın ki Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kolla mı kaldırılıyor yatınca ki ama o ortayı yapmayacaktın ki Pantolonun düğmesine bağlayıp eller ensede bağlı şekilde kaldırıyoruz. Hemen de herşeyi açık etmesen olmaz yani. Yorum bağlantısı
Recommended Posts