İlkay Başaran 23 Aralık 2025 Yazar Paylaş 23 Aralık 2025 Selçuk Keleş yazdı: Dişli lastik bile o çamurda zigzag çiziyor, bu lastikle normaldir, rahat kaldırabildin mi bari Madem motor değişmiyosun bari 50/50 lastik al Pirelli scorpion nasıl olur? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Aralık 2025 Paylaş 23 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Pirelli scorpion nasıl olur? Tenereye bundan takmış Ahmet abi. 4-5k km olmuştur dedi. Yağmur performansına bayıldım, dişli olmasına rağmen gram kaydırmadı 1xx hızlarda. Çamurda iyi değil demişti ama Ahmet abi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Pirelli scorpion nasıl olur? Çamur dışı her zeminde 10 numara, Karda, buzda, toprakta, asfaltta, çakılda neredeyse her tip zeminde test etmişimdir. Çamur kanalları çabuk dolduruyor, zaten çamura gireceksen tkc 80 yapıştır. 😁 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Hafta sonu dede dışarı çıkmadı mı ? 😁 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Aralık 2025 Yazar Paylaş 29 Aralık 2025 Ahmet Kiriş yazdı: Hafta sonu dede dışarı çıkmadı mı ? 😁 Çıkamadık bu pazar Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Ahmet Kiriş yazdı: Hafta sonu dede dışarı çıkmadı mı ? 😁 İlkay Başaran yazdı: Çıkamadık bu pazar Zorlama, yaşlı adam. Gergindir o şimdi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Çıkamadık bu pazar seneye artık.. hehehe 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Dede gergin. Soğuk havayı gördü mis gibi. Ben dondum ama. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Bende üstünü örttüm üşümesin, zincirde yok bakımda yok, bu ne arkadaş yalnız canım şundan çekti be İlkay, hayal ama olsun... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Bende üstünü örttüm üşümesin, zincirde yok bakımda yok, bu ne arkadaş yalnız canım şundan çekti be İlkay, hayal ama olsun... Zincir bakımı 1 dk sürüyor. Cvt kavrama ne öyle hep aynı devir vnnnnnnnnnnn Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak İlkay Başaran yazdı: Zincir bakımı 1 dk sürüyor. Cvt kavrama ne öyle hep aynı devir vnnnnnnnnnnn he valla, alırız sonra bir dct be ya Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: he valla, alırız sonra bir dct be ya Yok ya şaka takıldım. Motor olsun çamurdan olsun 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: havalar düzelsede atlasak... Kimöhöh neye abi motora mı 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: havalar düzelsede atlasak... sıra no nereden alnıyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Yağmuru aradık, bulduk. Benimki branda altında şuan, ama yağmur güzeldi, baktım sağlam yağıyor dolu sonrası, giydim yağmurluğu gittim arabayı yıkadım , 1 kova su içine az cilalı şampuu, 10 dakikada iş bitti, aynı anda üstüne saf suyla durulama oldu bile yağmurda dolaşmak gibisi varmı arkadaş... yarın ahava açıyor, hemen atlıyorum, motora tabii 11 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Hava 4 dereceydi ben üşüdüm ama dedenin keyfi yerinde. Marş butonunda oksit var bugün keşfettim. Balata spreyi sıksam mı içine? 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Ocak Paylaş 26 Ocak Gerip durma şu motoru ve arabayı, azıcık rahat bırak. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts