İlkay Başaran Salı 16:18 Yazar Paylaş Salı 16:18 Evren Erakçora yazdı: 250 vardır yine boing 737 iniş hıxı falan gibi. Valla hocam bilemedim yani 250 ile gelen 250 kg lik ezilmeyen bir kütle bence o arabayı parçalardı ya da çok daha öne sürerdi gibi geliyor ama bilmiyorum videoda kalkış sesleri geliyor motoru bilsek kaçla gittiğini anlardık. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 21:01 Paylaş Salı 21:01 İlkay Başaran yazdı: Çok fena. Bence o süratte değil. Parçalasan hızı 70-80'dir 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 21:06 Paylaş Salı 21:06 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: 250 vardır yine boing 737 iniş hıxı falan gibi. 1000rr gibi birşeyse olabilir evet... Servet Aydın yazdı: Parçalasan hızı 70-80'dir sese bakarsan 15 sn. gibi bir süre geçiyor, zimzonmu bu 70 olsun senin motör 15. sn de kaç basıyor kardeş? Salı 21:11 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 09:03 Paylaş Çarşamba 09:03 15.sn'de kadrana bakma ihtiyacım hiç olmadı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 20:29 Paylaş Çarşamba 20:29 Servet Aydın yazdı: 15.sn'de kadrana bakma ihtiyacım hiç olmadı. ses hızı modunda zor olur tabii haklısın 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 16:27 Yazar Paylaş Perşembe 16:27 Alalı 1 yıl oldu bi sileyim artık dedim de siyahmış alet. Tabi önce bi turladım. Branda vs yok 1 yıldır dışarda yağmur güneş vs ama silince gayet iyi çıktı. Toz çok iyi uv koruyucu. Arka jantla zincir dişli yağ tabakasından görünmüyor son fotoda bellidir 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 17:02 Yazar Paylaş Perşembe 17:02 Çağlar Bayur yazdı: pis Efendim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 17:13 Paylaş Perşembe 17:13 İlkay Başaran yazdı: Efendim? kimsinizz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 17:20 Yazar Paylaş Perşembe 17:20 Çağlar Bayur yazdı: kimsinizz Kirli Harry 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 19:06 Yazar Paylaş Perşembe 19:06 Çağlar Bayur yazdı: pis Efendim? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 20:40 Paylaş Perşembe 20:40 Aslında yakışıllı da. Maşallah.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:17 Yazar Paylaş Dün saat 04:17 Mehmet Ozyurek yazdı: Aslında yakışıllı da. Maşallah.. Öyleyimdir teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Servet Aydın yazdı: Dejavu oldum gece kabuslarıma girdi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce İlkay Başaran yazdı: Arka jantla zincir dişli yağ tabakasından görünmüyor son fotoda bellidir tam gerginlik giderecek şekilde atlayacak gibi duruyor. Yüzme biliyor değil mi? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gece kabuslarıma girdi pazar kahvaltısı sonrası tramisu yanında kahve tedavisi hazırlıyorum 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Servet Aydın yazdı: pazar kahvaltısı sonrası tramisu yanında kahve tedavisi hazırlıyorum Tra ney ha tatlı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servet Aydın yazdı: pazar kahvaltısı sonrası tramisu yanında kahve tedavisi hazırlıyorum konuya bi güzellik bi feraset bi kalite geldi yahu , resmen gençleşti ortam 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: konuya bi güzellik bi feraset bi kalite geldi yahu , resmen gençleşti ortam Yanlış konularda gezinmen guzum İlkay Başaran yazdı: Tra ney ha tatlı Thai değil 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts