İlkay Başaran Salı 16:18 Yazar Paylaş Salı 16:18 Evren Erakçora yazdı: 250 vardır yine boing 737 iniş hıxı falan gibi. Valla hocam bilemedim yani 250 ile gelen 250 kg lik ezilmeyen bir kütle bence o arabayı parçalardı ya da çok daha öne sürerdi gibi geliyor ama bilmiyorum videoda kalkış sesleri geliyor motoru bilsek kaçla gittiğini anlardık. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 21:01 Paylaş Salı 21:01 İlkay Başaran yazdı: Çok fena. Bence o süratte değil. Parçalasan hızı 70-80'dir 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 21:06 Paylaş Salı 21:06 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: 250 vardır yine boing 737 iniş hıxı falan gibi. 1000rr gibi birşeyse olabilir evet... Servet Aydın yazdı: Parçalasan hızı 70-80'dir sese bakarsan 15 sn. gibi bir süre geçiyor, zimzonmu bu 70 olsun senin motör 15. sn de kaç basıyor kardeş? Salı 21:11 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 09:03 Paylaş Çarşamba 09:03 15.sn'de kadrana bakma ihtiyacım hiç olmadı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 20:29 Paylaş Çarşamba 20:29 Servet Aydın yazdı: 15.sn'de kadrana bakma ihtiyacım hiç olmadı. ses hızı modunda zor olur tabii haklısın 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 16:27 Yazar Paylaş Perşembe 16:27 Alalı 1 yıl oldu bi sileyim artık dedim de siyahmış alet. Tabi önce bi turladım. Branda vs yok 1 yıldır dışarda yağmur güneş vs ama silince gayet iyi çıktı. Toz çok iyi uv koruyucu. Arka jantla zincir dişli yağ tabakasından görünmüyor son fotoda bellidir 4 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 17:02 Yazar Paylaş Perşembe 17:02 Çağlar Bayur yazdı: pis Efendim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 17:13 Paylaş Perşembe 17:13 İlkay Başaran yazdı: Efendim? kimsinizz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 17:20 Yazar Paylaş Perşembe 17:20 Çağlar Bayur yazdı: kimsinizz Kirli Harry 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 19:06 Yazar Paylaş Perşembe 19:06 Çağlar Bayur yazdı: pis Efendim? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 20:40 Paylaş Perşembe 20:40 Aslında yakışıllı da. Maşallah.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:17 Yazar Paylaş Dün saat 04:17 Mehmet Ozyurek yazdı: Aslında yakışıllı da. Maşallah.. Öyleyimdir teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:51 Paylaş Dün saat 11:51 Servet Aydın yazdı: Dejavu oldum gece kabuslarıma girdi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 12:59 Paylaş Dün saat 12:59 İlkay Başaran yazdı: Arka jantla zincir dişli yağ tabakasından görünmüyor son fotoda bellidir tam gerginlik giderecek şekilde atlayacak gibi duruyor. Yüzme biliyor değil mi? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 15:56 Paylaş Dün saat 15:56 Çağlar Bayur yazdı: gece kabuslarıma girdi pazar kahvaltısı sonrası tramisu yanında kahve tedavisi hazırlıyorum 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 16:47 Yazar Paylaş Dün saat 16:47 Servet Aydın yazdı: pazar kahvaltısı sonrası tramisu yanında kahve tedavisi hazırlıyorum Tra ney ha tatlı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:41 Paylaş Dün saat 18:41 Servet Aydın yazdı: pazar kahvaltısı sonrası tramisu yanında kahve tedavisi hazırlıyorum konuya bi güzellik bi feraset bi kalite geldi yahu , resmen gençleşti ortam 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 20:06 Paylaş Dün saat 20:06 Çağlar Bayur yazdı: konuya bi güzellik bi feraset bi kalite geldi yahu , resmen gençleşti ortam Yanlış konularda gezinmen guzum İlkay Başaran yazdı: Tra ney ha tatlı Thai değil 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce bende paso gezdim bugün, ara arada yağmur yağdı ohhh, sağnakta gazladım iyi oldu, camı kaldırınca su neredeyse hiç gelmiyor, ama az kirlendi, sonra waxlarım artık 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bende paso gezdim bugün, ara arada yağmur yağdı ohhh, sağnakta gazladım iyi oldu, camı kaldırınca su neredeyse hiç gelmiyor, ama az kirlendi, sonra waxlarım artık Çok deli yağdı burada. Altınovanın içi 20 cm su oldu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çok deli yağdı burada. Altınovanın içi 20 cm su oldu baya yüklenmiş desene, burada bastırdı ama o kadar değil, yinede yıkandık baya, neyse su lazım yağsın.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts