Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gebzeye gelsin pamuk gibi olur Heç 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Adam bazuka ile sinek vuruyor. Dükkanda yatırmaya 1290 aldı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Adam bazuka ile sinek vuruyor. Dükkanda yatırmaya 1290 aldı Ben genelde dükkandan çıkarken yatırıyor diye duydum abi Dükkanda ayakta bekliyor genelde 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Adam bazuka ile sinek vuruyor. Dükkanda yatırmaya 1290 aldı nc 750x otomatiğin başka ne alternatifi var piyasada bmw harici diyelim ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Ben genelde dükkandan çıkarken yatırıyor diye duydum abi Dükkanda ayakta bekliyor genelde Ooo iyi cesaret. Kumandayı elime aldım gebzetv akşam haberlerini bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Ali Gülmez yazdı: nc 750x otomatiğin başka ne alternatifi var piyasada bmw harici diyelim ? Pek alternatifi olan bir alet değil. New consept zaten uzun adı. Az yakan otomatik hafif araziye girebilen tur motoru. Otomatik dediğin için daralıyor skala. Arazi kabiliyeti bunun kadar düz vites dersen suzuki v strom dl650 derdim ama ya da tracer 700 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Mehmet Yeter yazdı: Ooo iyi cesaret. Kumandayı elime aldım gebzetv akşam haberlerini bekliyorum. Haberler bitti kapattık biz abi Dede'de gergin zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts