Çağlar Bayur Dün saat 10:59 Paylaş Dün saat 10:59 gebzeye gelsin pamuk gibi olur 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 12:44 Paylaş Dün saat 12:44 Çağlar Bayur yazdı: gebzeye gelsin pamuk gibi olur Heç 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 14:59 Yazar Paylaş Dün saat 14:59 Adam bazuka ile sinek vuruyor. Dükkanda yatırmaya 1290 aldı 5 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 15:18 Paylaş Dün saat 15:18 İlkay Başaran yazdı: Adam bazuka ile sinek vuruyor. Dükkanda yatırmaya 1290 aldı Ben genelde dükkandan çıkarken yatırıyor diye duydum abi Dükkanda ayakta bekliyor genelde 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 15:34 Paylaş Dün saat 15:34 İlkay Başaran yazdı: Adam bazuka ile sinek vuruyor. Dükkanda yatırmaya 1290 aldı nc 750x otomatiğin başka ne alternatifi var piyasada bmw harici diyelim ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 16:18 Paylaş Dün saat 16:18 Oğuzhan Çakır yazdı: Ben genelde dükkandan çıkarken yatırıyor diye duydum abi Dükkanda ayakta bekliyor genelde Ooo iyi cesaret. Kumandayı elime aldım gebzetv akşam haberlerini bekliyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 17:11 Yazar Paylaş Dün saat 17:11 Ali Gülmez yazdı: nc 750x otomatiğin başka ne alternatifi var piyasada bmw harici diyelim ? Pek alternatifi olan bir alet değil. New consept zaten uzun adı. Az yakan otomatik hafif araziye girebilen tur motoru. Otomatik dediğin için daralıyor skala. Arazi kabiliyeti bunun kadar düz vites dersen suzuki v strom dl650 derdim ama ya da tracer 700 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 17:37 Paylaş Dün saat 17:37 Mehmet Yeter yazdı: Ooo iyi cesaret. Kumandayı elime aldım gebzetv akşam haberlerini bekliyorum. Haberler bitti kapattık biz abi Dede'de gergin zaten 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Motosiklet otomatik olmaz,olsa olsa scooter olur. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Adnan Çakır yazdı: Motosiklet otomatik olmaz,olsa olsa scooter olur. +1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Adnan Çakır yazdı: Motosiklet otomatik olmaz,olsa olsa scooter olur. Adamlar yapmış işte, mis gibi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Önder Özcan yazdı: Adamlar yapmış işte, mis gibi. Olur mu abi 40 bin km kullanmış adnan abi dct honda. O olmaz derse olmaz. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Olur mu abi 40 bin km kullanmış adnan abi dct honda. O olmaz derse olmaz. 40 bin km boyunca oluyormuş da 40.001 inci km de mi olmuyormuş? Adnan abi halk merak içinde? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Neden olmasın? Neye zararı var mesela? Hangi konfordan çalıyor veya hangi güvenlik açığı sunuyor? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 50cc si var mı bunun 70cc var 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: 70cc var Bizim dükkanda 35,50,70,100cl hepsi var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Uzun yazdı: Bizim dükkanda 35,50,70,100cl hepsi var Sulu olunca da çalışıyor değil mi? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts