Ali Cihangiroğlu 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Neresi bu fotodaki yer abi? Pelitköy, Özyelken sitesinin üstü cındırma yokuşunu çıkınca az ilerisi ... https://maps.app.goo.gl/5Kx7DkJMT64DwMC89 17 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Sabah atladım dedeye bir iki saat dolaşırım diyordum serinlikte kendimi izmir konakta yakaladım. Kamera ve tutacağım da gelmiş. Yarın takıp arazide düşme videosu çekeyim Ufaklık da dün temizlemişti iyi oldu. Su ve bahçe anneanneden yani bedava. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Servet Aydın yazdı: Bu velet sizi yaşalnınca hazırevine satar Yaş 2 Askere gidince verilen silahla bizi öldürecekmiş. Oyuncak araba almadık diye :d 1 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Dede gergin. Bu ses neden bu kadar kötü onu çözmem lazım. Acaba sünger mi kaplasam mikrofonu? Ses yükseltme ayarı makstaymış acaba ondan mı oldu.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kameranın diz hizasında ne işi var Ekinlerden dolayı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Motora yakın ondan ses. Mikrofon çok hassas. Gidına yakın yere taşı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Servet Aydın yazdı: Motora yakın ondan ses. Mikrofon çok hassas. Gidına yakın yere taşı Motoru gidonun oraya takayım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Dede gergin. Bu ses neden bu kadar kötü onu çözmem lazım. Acaba sünger mi kaplasam mikrofonu? Ses yükseltme ayarı makstaymış acaba ondan mı oldu.. Amortisör mükemmel çalışmış.. Mikrofon motorun derinliklerinin sesini almış gibi.. Sessiz izleyin daha keyifli 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Motoru gidonun oraya takayım Sonra kameraya bir mikrofon takıp, egsoza yakın biyere koymak lazım 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: soft video olmuş devamı gelir mi Gelir illaki ama eğim belli olmuyor videoda. Sert yere giremedim kamerayı kırmayayım diye düşüyorum çünkü Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Dede gergin. Bu ses neden bu kadar kötü onu çözmem lazım. Acaba sünger mi kaplasam mikrofonu? Ses yükseltme ayarı makstaymış acaba ondan mı oldu.. Seste bariz yazılım müdahalesi var. Onu kapattıktan sonra bir sünger ile etrafını çevirmek lazım. Eğer kameranın bağlantıları çok rijitse ses metalden de aktarma yapıyor olabilir. Sünger olarak illa özel bir ürün satın almaya gerek yok, iyi kesilmiş kaliteli bir bulaşık ya da az yoğunluklu ince bir yalıtım süngeri de olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts