Ayhan Asil 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Servet Aydın yazdı: Bu velet sizi yaşalnınca huzırevine satar Baksana motosiklete bakışına... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Zafer Akçay utandık bölümü ne zaman gelir 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Temmuz Yazar Paylaş 13 Temmuz Köksal Yılmaz yazdı: Zafer Akçay utandık bölümü ne zaman gelir Benim gezdiğim yerlerde insan yok ki, ayıcıklar da da kamera yok 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Bir bilgi payaşayım, börtü böcekten, sürüngenlerden, komodo ejderinden falan korkuyorsanız özellikle temmuz ağustos aylarında bu tip su, çeşme kenarlarında çok fazla vakit geçirmeyin. Sizi yemek, ısırmak, bızdıklamak isteyebilecek tüm organizmalar su çevresinde takılıyorlar. Sonra ööö olmasın yani. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Latte de mi içmeyah mocha tercihim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Selçuk Keleş yazdı: mocha tercihim Dimesin obsesso da güzel. Hindistancevizli latte. Çanta demirine katlanır sandalye bağlamam lazım lastikle. Yanımda gezsin sürekli. Dün ayvalıktan akçaya 1 saatte ancak gittim (50 km ancak) bu nasıl trafiktir. Hiç sevmiyorum o kadar araç arasında motosiklet kullanmayı. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Dimesin obsesso da güzel. Hindistancevizli latte. Çanta demirine katlanır sandalye bağlamam lazım lastikle. Yanımda gezsin sürekli. Dün ayvalıktan akçaya 1 saatte ancak gittim (50 km ancak) bu nasıl trafiktir. Hiç sevmiyorum o kadar araç arasında motosiklet kullanmayı. Arka tabla boş ? Bende sevenmoose var memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Dimesin obsesso da güzel. Hindistancevizli latte. Çanta demirine katlanır sandalye bağlamam lazım lastikle. Yanımda gezsin sürekli. Dün ayvalıktan akçaya 1 saatte ancak gittim (50 km ancak) bu nasıl trafiktir. Hiç sevmiyorum o kadar araç arasında motosiklet kullanmayı. valla dün o tarfikte slalom yaptım, slalom derken lafın gelişi, saçmalamadım yani, araçların arasından manevralarla dur kalkla düşük hızda geçtim, NC dengeliymiş, ağırlık merkezi aşşağıda, lastiklerde büyük olunca forzadan daha rahat gittim valla 17 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bu ufak zibidiler öyle bir saldırıyor ki oltanın tabana inmesine fırsat vermiyorlar. 20 taneye yakın yakaladım. Saldım hepsini. İlk atışta 4 iğnenin 4 ü de dolu geldi 30 saniyede. Adamdaki şansa bak diyor arkamda yürüyen karı koca eş :d 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yediemin parkına dönmüş orası. Ben o apartumanda otursam hepsini kaldırtırım oradan. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Harbiden öyle, Kömür gelmiş o yüzden çekmişler ufakları Yorum bağlantısı
Recommended Posts