Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: @Mehmet Ozyurek bundan sendede vardı. Bunu 6500 tlden satıyorlar. sanırım su geçirmez bir kutusu var. https://www.hepsiburada.com/trip-mate-ride-play-basic-motosiklet-carplay-ve-navigasyon-cihazi-pm-HBC00007VB20L A101 ürünün aşağı yukarı aynısı sadece su geçirmezliği yoktur . onuda eli yatkın biri case yapar takar. Var.. isteyen olursa satarım İlkay Başaran yazdı: Navigasyon zaten çalışmıyordur. Necen çalışmasın len.. telefonu yansıtıyorsun.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Necen çalışmasın len.. telefonu yansıtıyorsun.. Gittiğim yerde demek istedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Gittiğim yerde demek istedim. Google Map çevrimdışı harita yüklüyorsun. GPS her yerde çeker. Ben 800 km hız uçan uçağın içinde bile GPS actim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Google Map çevrimdışı harita yüklüyorsun. GPS her yerde çeker. Ben 800 km hız uçan uçağın içinde bile GPS actim. O değil, ben orman yolunda gezerken keçi yolu vs görünce gözüm keserse girip gidiyorum gittiği yere kadar ya da düşene kadar 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yani burada navigasyonla işim yok, çünkü yol yok. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Tamam kapışalım diyeceğim bi hayabusa çıkacak şimdi kesin ya da benzeri. Yok abi kapışmayalım. O alet açmaz seni kesin birtane de aşık olmalık vardır. Yok Turgay rahmetli olduktan sorna bıraktım bu işleri . Bu da aşağıda garajda yatıyor, bakkala falan gidiyordum ama aküsü bitmiş, uğraşamam akü almakla falan şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts