İlkay Başaran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Levent GÖKER yazdı: Hocam kusura bakma, n'aparsan yap motosiklet kullanılmaz - hele hele bu ülkede. Motorlarla ilgileniyorsunuz anladığım kadarıyla, o zaman Altın Elbiseli Adam'ı da mutlaka biliyorsunuz, hayatını kaybettiği kazayı da. AEA'nın herhangi bir suçu var mıydı o kazada? Bana göre asla. Altındaki otomobil olsa şu an halen hayatta olabilirdi, ama artık aramızda değil - bir daha geri dönüşü yok, "Play Again" gibi bir seçenek yok. Benim şahsi fikrim tabii bu, kimseyi zorlamaya kalkmıyorum, fikrimi beyan ediyorum. Vardı, suç denmese de ihmal denebilir. Gece motosiklet kullanmamak en iyisidir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Levent GÖKER yazdı: Hocam kusura bakma, n'aparsan yap motosiklet kullanılmaz - hele hele bu ülkede. Motorlarla ilgileniyorsunuz anladığım kadarıyla, o zaman Altın Elbiseli Adam'ı da mutlaka biliyorsunuz, hayatını kaybettiği kazayı da. AEA'nın herhangi bir suçu var mıydı o kazada? Bana göre asla. Altındaki otomobil olsa şu an halen hayatta olabilirdi, ama artık aramızda değil - bir daha geri dönüşü yok, "Play Again" gibi bir seçenek yok. Benim şahsi fikrim tabii bu, kimseyi zorlamaya kalkmıyorum, fikrimi beyan ediyorum. Levent ne kusuru. Tabi ki 4 tekere göre risk çok fazla. Barkın için o anda oluşacak ölüm 4 teker ile de olacaktı kaçarı yok. Şahsı görecek direksiyonu kıracak köprüden uçacaktı vs. Bu eceldir kaçınılmazın zühurudur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts