Azad Mirzade 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Koray Demir yazdı: Yaklaşık 400 bin kilometredir araç kullanıyorum. Trafikte bir tane saygılı motor sürücüsüne denk gelmedim. Her gördüğüm ayrı bir terane. Aynı motorda önlü arkalı kasksız 2 kişi görünce uyarasım geliyor. Bu da nispeten serseri bence. Koray senin için Ankara'ya gelirim Çok nizami kullanırım hasta olursun. Duran trafikte emniyet şeridi kullanıyoruz ama. Motorda araç gibi dur kalk yapmak zor ve beklemek de anlamsız zaten, polis de geç geç diyor. Kaza durumunda ne işin var senin burda oluyor tabii Emniyet şeridi konusunda, inan motorculara ceza yazılsa ve hepsi arabaların arasına girmeye çalışsa, her gün 30-40 kişi ölür kavgalardan kazalardan Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Azad Mirzade yazdı: Koray senin için Ankara'ya gelirim Çok nizami kullanırım hasta olursun. Duran trafikte emniyet şeridi kullanıyoruz ama. Motorda araç gibi dur kalk yapmak zor ve beklemek de anlamsız zaten, polis de geç geç diyor. Kaza durumunda ne işin var senin burda oluyor tabii Emniyet şeridi konusunda, inan motorculara ceza yazılsa ve hepsi arabaların arasına girmeye çalışsa, her gün 30-40 kişi ölür kavgalardan kazalardan Niye hasta olayım ki gayet memnun olurum 😊. Böylelerini takdir ediyorum. Kural neyse o sonuçta biz koymuyoruz trafik polisi dahil kimse kanunu esnetemez. Başka beklentimiz yok. Demekki motorcu can güvenliğini sağlama bahanesiyle kuralları gayet normalmiş gibi çiğneyebiliyor. Aslında anormal olan bu 😀 Motorcu ayrıca bekleyememeyi kendine hak olarak görüyor. Hatta kırmızıda dahi geçiyor. Özellikle sağa dönüşlerde daracık alana kör noktaya şerit bitimine vs giriyorlar yol hakkı bende beklemesi gerekiyor ama hep acelesi var ya bekleyemiyor sırf aracın altına almamak için özel çaba sarf ediyorum kaç kez denk geldim hiç dikkat etmiyorlar maalesef. Ölürse ölsün diyemiyorsun. Vicdani sorumluluğu var. Şu ikisi de kendi içerisinde çelişik mesela 😄 “Çok nizami kullanırım hasta olursun. Duran trafikte emniyet şeridi kullanıyoruz ama.” Örnek konuşma tarzı https://www.instagram.com/reel/Cu9B-vXOiyO/?igsh=MWU2Zng5MHlnaHpvbg== Örnek vakıa Yorum bağlantısı
Recommended Posts