İlkay Başaran 31 Mart Yazar Paylaş 31 Mart Dede ile bi turlayalım dedik çıktıktan 5 dak sonra hava durumu... 1 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Mart Paylaş 31 Mart (düzenlendi) Hep mi motor gergin olacak biraz da hava gergin olsun. Bir de dede romatizmalarim azdı yağmur yağacak dimedi mi? 31 Mart tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart Paylaş 31 Mart İlkay Başaran yazdı: Dede ile bi turlayalım dedik çıktıktan 5 dak sonra hava durumu... 22 dak önce mevsim malum hava durumuna bakmadan motörcü çıkar mı dediğim.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mart Yazar Paylaş 31 Mart Çağlar Bayur yazdı: 22 dak önce mevsim malum hava durumuna bakmadan motörcü çıkar mı dediğim.. 3 gündür sağanak yağış deyip tutturamayınca tamam bu sefer de tutmaz nasılsa demiştim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mart Yazar Paylaş 31 Mart Emin Önal yazdı: Daha zevkli. Yağmurluk yok muydu? Ben yağışı pek sevmiyorum. Yağmurluk da yok. 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan Her mesajıma dislike atan arkadaş. Bul beni... 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Nisan Paylaş 1 Nisan İlkay Başaran yazdı: Her mesajıma dislike atan arkadaş. Bul beni... Bulmuycak! 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan Paylaş 1 Nisan İlkay Başaran yazdı: Ben yağışı pek sevmiyorum. Yağmurluk da yok. şort? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan Dede gergin. Lastiği patlamış. Bol miktarda saklama alanımız var. Bacağım gibi tel çıktı. 3 kişi sokamaz onu o şekilde lastiğe. Cidden bravo. 5 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan Çağlar Bayur yazdı: yağmur dindi mi Evet sonunda.. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan Çağlar Bayur yazdı: kutlayalım Fosforlu şortlar giyilsin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan İlkay Başaran yazdı: Her mesajıma dislike atan arkadaş. Bul beni... . Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Servet Aydın yazdı: Bulunca? Bir dövüyorlar ki sorma 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Servet Aydın yazdı: Bulunca? bulalım bu arakadşı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan Paylaş 4 Nisan İlkay Başaran yazdı: Bir dövüyorlar ki sorma SORCAZ! 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Nisan Paylaş 4 Nisan İlkay Başaran yazdı: Bir dövüyorlar ki sorma El kadıran teneşirde boynu kalır Çağlar Bayur yazdı: bulalım bu arakadşı Bulmuycaz! 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Nisan Paylaş 5 Nisan İlkay Başaran yazdı: Dede gergin. Lastiği patlamış. Bacağım gibi tel çıktı. 3 kişi sokamaz onu o şekilde lastiğe. Cidden bravo. İndi mi havası ? FormulaX şart. Yorum bağlantısı
Recommended Posts