Çağlar Bayur 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Tavuk yemem zurna et dürüm? kayserili misin sen? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Tavuk yemem Sel geldin mi. Yok abi uzaktayım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Halis hoca vardı forumda, bu konuyu her gördüğümde o sanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Selim Bilgin yazdı: Halis hoca vardı forumda, bu konuyu her gördüğümde o sanıyorum. @Halis Parlak Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Tamer Topaç yazdı: @Halis Parlak Aynen, 2.0 tdi jetta vardı hatta bende GT varken. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Salı 17:49 Yazar Paylaş Salı 17:49 (düzenlendi) Eveeettt Araba tam olarak 4897 km de oldu. Araç çok güzel o kadar güzel ki kullanamıyoruz. Neden ??? Çünkü kaza yaptık 17 haziranda aracı servise bıraktım. Sağ arka çamurluk düzeltilip boyandı. Kapı değişti. Buraya kadar sorun yok bu dediklerim 2 hafta sürdü. Fakat araç halen serviste sebep denge kolu bekliyoruz yamulmuş. Ali amcadan söylesem daha hızlı gelirdi. Neyse araç temmuz sonu teslim olacakmış. Normalde onarım süreci bitince yazacaktım ama baktım bitmiyor yazıyım dedim Salı 17:50 tarihinde Erdem Dertsiz tarafından düzenlendi 1 2 7 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Salı 19:04 Paylaş Salı 19:04 Çok geçmiş olsun Erdem. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 19:32 Paylaş Salı 19:32 Geçmiş olsun, halen çıkmaması sıkıntı. İkame araba verildi mi? 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Salı 19:39 Yazar Paylaş Salı 19:39 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, halen çıkmaması sıkıntı. İkame araba verildi mi? Malesef teklif etmediler bende izliyorum açıkcası bakalım ne olacak. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 19:44 Paylaş Salı 19:44 Erdem geçmiş gitmiş. Yasal süreç başlatsana 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 20:01 Paylaş Salı 20:01 Sonunda vurdurdun demek shsjdjdjd Buradan da gecmis olsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Salı 20:30 Yazar Paylaş Salı 20:30 Servet Aydın yazdı: Erdem geçmiş gitmiş. Yasal süreç başlatsana Değer kaybına başvurdum abi bakalım. Mertol Kip yazdı: Sonunda vurdurdun demek shsjdjdjd Buradan da gecmis olsun. Her şöför birgün tadacaktır Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 20:41 Paylaş Salı 20:41 geçmiş olsun. Vuran da çinli. Hemşeri hemşeriyi gurbette … 1 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 05:18 Paylaş Çarşamba 05:18 Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 06:50 Paylaş Çarşamba 06:50 Geçmiş olsun Erdem. 45 gün idi sanırım parça tedarik süreci max. öyle bir şeyler vardı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts