Çağlar Bayur Çarşamba 11:40 Paylaş Çarşamba 11:40 4 defa izledim ne oluyor diye, yola çıkarken körebe mi oynamış bu yandan fırlayan..... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 12:50 Paylaş Çarşamba 12:50 Aklıma takıldı tamirat için yasal bir süre sınırı yokmuydu? 20 iş günü burada geçerli değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:33 Paylaş Çarşamba 13:33 Selçuk Bakış yazdı: Aklıma takıldı tamirat için yasal bir süre sınırı yokmuydu? 20 iş günü burada geçerli değil mi? yetkili servislerin yasal sıkıştırma işlemleri hasar onarımı kapsamaz pek. kapsayanı da aşmanın binbir türlü yolu var zaten 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Çarşamba 15:30 Yazar Paylaş Çarşamba 15:30 Çağlar Bayur yazdı: 4 defa izledim ne oluyor diye, yola çıkarken körebe mi oynamış bu yandan fırlayan..... 18 yaşında 2 ay olmuş ehliyet alalı. Selçuk Bakış yazdı: Aklıma takıldı tamirat için yasal bir süre sınırı yokmuydu? 20 iş günü burada geçerli değil mi? Çağlar Bayur yazdı: yetkili servislerin yasal sıkıştırma işlemleri hasar onarımı kapsamaz pek. kapsayanı da aşmanın binbir türlü yolu var zaten Aynen böyle bekliyoruz 45 günü geçen işlemlerde araç verebiliyor bazı firmalar. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Perşembe 05:04 Paylaş Perşembe 05:04 geçmiş olsun cana gelmesin de gerisi hallolur 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 05:33 Paylaş Perşembe 05:33 Geçmiş olsun. Kanun aşağıdaki gib diyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 06:59 Paylaş Perşembe 06:59 Erdem Dertsiz yazdı: Eveeettt Araba tam olarak 4897 km de oldu. Araç çok güzel o kadar güzel ki kullanamıyoruz. Neden ??? Çünkü kaza yaptık 17 haziranda aracı servise bıraktım. Sağ arka çamurluk düzeltilip boyandı. Kapı değişti. Buraya kadar sorun yok bu dediklerim 2 hafta sürdü. Fakat araç halen serviste sebep denge kolu bekliyoruz yamulmuş. Ali amcadan söylesem daha hızlı gelirdi. Neyse araç temmuz sonu teslim olacakmış. Normalde onarım süreci bitince yazacaktım ama baktım bitmiyor yazıyım dedim Geçmiş olsun Erdem. Çocuklar kavşaklarda dikkatsiz. Yaptıkları işe çok fazla odaklanıyorlar, bu sebeple asıl yapması gerekeni unutuyorlar. Orada muhtemelen aracı sağ sola takmayım diye düşünüyordu. Yola bakmadı. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Perşembe 11:08 Yazar Paylaş Perşembe 11:08 Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun Erdem. Çocuklar kavşaklarda dikkatsiz. Yaptıkları işe çok fazla odaklanıyorlar, bu sebeple asıl yapması gerekeni unutuyorlar. Orada muhtemelen aracı sağ sola takmayım diye düşünüyordu. Yola bakmadı. Abi kavşak de değil orası yapı marketin otoparkı. Bir kaç arkadaşı vardı yanında normal yani 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 19:53 Paylaş Perşembe 19:53 Hüseyin Sönmez yazdı: Kanun aşağıdaki gib diyor. byd dioz, kanun dio yahu 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Dün saat 04:50 Paylaş Dün saat 04:50 Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts